Kimsenin gücünden şüphe ettiğini sanmıyorum. Sıkıntı ''eating disorder'' hastalığına sahip olmasından kaynaklanan beyinsizliği.Bu shonenlerde hep erkekler zirvede. Baksana imparator Big Mom bile olsan yine en gucsuz sayiliyorsun
Kimsenin gücünden şüphe ettiğini sanmıyorum. Sıkıntı ''eating disorder'' hastalığına sahip olmasından kaynaklanan beyinsizliği.Bu shonenlerde hep erkekler zirvede. Baksana imparator Big Mom bile olsan yine en gucsuz sayiliyorsun
Mevzu beyinsizlik ise yonkoular eşit.Kimsenin gücünden şüphe ettiğini sanmıyorum. Sıkıntı ''eating disorder'' hastalığına sahip olmasından kaynaklanan beyinsizliği.
Kaido'dan önce en güçlü anılan adamla denk dövüşen kişiler var,Oda kendisi Kaido demiş, hala ne geveliyorsunuz? Oluşum olarak denk olabilirler ama bir kişiden bahsediyorsak bu Kaido.
Tiç de avel aşırı özgüveni yüzünden. Kalanı gayet akıllı bana kalırsa. Yani en azından salak değiller.Mevzu beyinsizlik ise yonkoular eşit.
Luffy'yi Kaido'ya tekletti. BM'i Nami-Brook-Chopper uclusu(2. 3. adam bile degiller) ile vs attirdi. Bide Brook, Zeus'u falan kesti yani. Kadin diye eziliyiler. Feminizm kazanacakKimsenin gücünden şüphe ettiğini sanmıyorum. Sıkıntı ''eating disorder'' hastalığına sahip olmasından kaynaklanan beyinsizliği.
Güçlü, ayakları yere basan kadın görmek istiyorsan CG'de Cornelia diye bir abla var, ona göz at.Luffy'yi Kaido'ya tekletti. BM'i Nami-Brook-Chopper uclusu(2. 3. adam bile degiller) ile vs attirdi. Bide Brook, Zeus'u falan kesti yani. Kadin diye eziliyiler. Feminizm kazanacak
Izlemedim hic. Ama bakarim. Guclu kadina hasret kaldik.Güçlü, ayakları yere basan kadın görmek istiyorsan CG'de Cornelia diye bir abla var, ona göz at.
Hocası iyidir Sakura'nın.Izlemedim hic. Ama bakarim. Guclu kadina hasret kaldik.
Gerci sakura gibi aveller gorecegimize, bol bol erkek gorelim. Problem yok
Güzel sadece Teach le Shanksın yeri değişmeliKaido>Bm>>Senks>Teach