Ya zaten croco>akainu o konuda herkes hemfikirSonra dediğim gibi croco orduyla gelmedi ama yakalanmadı da bu herifi bizim luffy bile indirmişti.
Shanks vs kaido olduğu belli değil shanks kaido nun karşısına çıkarak abi lütfen rica ediyorum gitme oraya diyip içki vermiş bile olabilir, buradan dövüştükleri hele de shanks ın yendiği gibi bir sonuç çıkamaz. Bence yenemez ve yenemeyeceğini söylemeyi shanks a haksızlık olarak görmüyorum.Shanks vs kaido zaten önceden olmuş ve shanks bi şekilde adamı durdurup savaşa gelmiş yenemez demek haksızlık olur ama denzicilerin bu kadar ezdiği adam var diğer yanda nerdeyse tek denizcilere kafa tutan adam var.
Böyle bir vs geçmişte olmuşsa Kaidonun yenilgilerinden birisi orada yaşanmıştır ama şimdi olsaydı onun bile yeneceği kesin değil bence.O zaman roger mesela (shankse en yakın gözüken,kara kral öyle) kaidoyu yenemezmiydi,illa onunda canavar mı olması lazımdı bm,kaido gibi.
Ayrıca shanks ın zirve olduğunu da düşünmüyorum. Şu an zirvedekilerle bir canavar olmamasına rağmen denk dövüşmesi takdir edilebilecek birşey. o.p de mir miçonun bu kadar güçlenebilmesi chopper ın yonkou olması gibi bir olay ama bu onu en güçlü yapmıyor.
Shanks poneglyf de vermiş olabilir, içki verip idare et demiş de olabilir ama dövüşmüş olamaz bana göre. Senin de dediğin gibi oda ileride bunlar dövüştü deyip de geçiştirebilir, herşey beklenir ama öyle bir durumun yaşandığı gösterilmediği sürece shanks abi çekip vazgeçirdi diye düşünmeye devam edeceğim.