H.haki güçlendirmesi almış Luffy haricinde dövüştüğü ciddi bir rakibi yoktu. Wano'da dövüştüğü tipleri topla h.haki p-up öncesi Luffy dahil, bırak Shanks'ı BM dahi etmez hepsinin total gücü.Kaido için bir önemi yoktu. Kendi deyimiyle daha önce onunla böyle başa baş savaşan olmadı uzun süre.
Panel fetişliği dostum çok önemsemeye gerek yok.Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim ya. Kaido>Roger nedir? Luffy KK'dan güçlü adamı mı yendi? Seri bitti de bizim mi haberimiz yok.
Buna benzer konularda yazılan bu tip absürt yorumlar troll amaçlı yazılıyordur.Zoro > Luffy veya Mihawk > Shanks gibi.Bu tip yorumları misal gördükçe gülüp eğleniyoruz sağolsun arkadaşlar.Zannetmiyorum gerçek düşüncüleri olduklarını.Umarım değildir.Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim ya. Kaido>Roger nedir? Luffy KK'dan güçlü adamı mı yendi? Seri bitti de bizim mi haberimiz yok.
Yamato: Gücü zayıflıyor.Kaido için bir önemi yoktu. Kendi deyimiyle daha önce onunla böyle başa baş savaşan olmadı uzun süre.
BM devler konusunda "even WB" diyerek onların farklı kulvar olduğunu söylüyor mesela. Bu da panel.Panel fetişliği dostum çok önemsemeye gerek yok.
Zoro>Luffy, Mihawk>Shanks zatenBuna benzer konularda yazılan bu tip absürt yorumlar troll amaçlı yazılıyordur.Zoro > Luffy veya Mihawk > Shanks gibi.Bu tip yorumları misal gördükçe gülüp eğleniyoruz sağolsun arkadaşlar.Zannetmiyorum gerçek düşüncüleri olduklarını.Umarım değildir.
Nice troll man.BM devler konusunda "even WB" diyerek onların farklı kulvar olduğunu söylüyor mesela. Bu da panel.
Zoro>Luffy, Mihawk>Shanks zaten
Wb veya başkasına Kaido'ya çizilen kadar dövüş paneli çizilmediği müddetçe hiçbir şeyin anlamı yok. Kaido bu kadar panel sayısına sahip olduğuna göre en güçlü karakter olmalı.BM devler konusunda "even WB" diyerek onların farklı kulvar olduğunu söylüyor mesela. Bu da panel.