Hibrit mod kullanmadan Lütfünü de tekledi, hibrit kullanarak Law'ı tekleyemedi ama bilinci bile kapanmadı.H.hakisi Oden'i tekkeyen hibrit mod bile kullanmayan Kaido mu?
Gelip hikayeler anlatıyordun
Hibrit mod kullanmadan Lütfünü de tekledi, hibrit kullanarak Law'ı tekleyemedi ama bilinci bile kapanmadı.H.hakisi Oden'i tekkeyen hibrit mod bile kullanmayan Kaido mu?
Law'a çünkü teğet geçti gitti. Kafaya almanın öneminden 100 kere bahsettik. Hala görmezden geliyon.Hibrit mod kullanmadan Lütfünü de tekledi, hibrit kullanarak Law'ı tekleyemedi ama bilinci bile kapanmadı.
Gelip hikayeler anlatıyordun
Evet evet teğet geçti hahahahahaha yanından geçeyim vurmayayım falan demişLaw'a çünkü teğet geçti gitti. Kafaya almanın öneminden 100 kere bahsettik. Hala görmezden geliyon.
Yıldırımla değdirdi geçti. He bu arada Law>Oden mi diyorsun anlamadım?Evet evet teğet geçti hahahahahaha yanından geçeyim vurmayayım falan demiş
Görmezden gelinmeyecek yorumlar at ki geçmeyelim xD
Sen gereksiz bir şekilde adamın dayanıklılığına kulp takıyorsun diyorum.Yıldırımla değdirdi geçti. He bu arada Law>Oden mi diyorsun anlamadım?
Luffy'nin yediği saldırıyı Luffy gibi yemediler. Bu senin gözünü yumduğun olgu maalesef.Sen gereksiz bir şekilde adamın dayanıklılığına kulp takıyorsun diyorum.
Lütfüyü tekleyen saldırıları hem Zoro hem Law yedi ve teklenmediler, Zoro'nun bile bilinci açıktı xD
Oden bin kişiyle dövüşüyor, Luffy gibi gözünün önündeki adamdan falan tek yemiyor.Luffy'nin yediği saldırıyı Luffy gibi yemediler. Bu senin gözünü yumduğun olgu maalesef.
Oden nerde burada peki? Çünkü en basit atağı o yedi. Hadi bakalum.
Zoro'yu bile teklemeyecek ayağa tek yedi Oden. Bahane başka tarafa bakıyordu.Oden bin kişiyle dövüşüyor, Luffy gibi gözünün önündeki adamdan falan tek yemiyor.
Roger da iki tane mızrakla öldü
Lütfün yine yakıyor performansıyla.
Bu bölümdeki Kid'den bile daha kötü tek yemişti xD