Kaido ölü biliniyor büyük ihtimalle.Oda'nın kare kutuda yazdığı yazı, Killer gibi tecrübeli adamların söylediği cümleyle Teach'in tayfasındaki çöpün söylemini bir mi tutacağız?
Kaido ölü biliniyor büyük ihtimalle.Oda'nın kare kutuda yazdığı yazı, Killer gibi tecrübeli adamların söylediği cümleyle Teach'in tayfasındaki çöpün söylemini bir mi tutacağız?
Konu ölü veya diri olması değil ki. Bomboş karakterlerin ağzından çıkan cümlelerin anlamı yok yani. Üst düzey biri söylerse bu önemlidir.Kaido ölü biliniyor büyük ihtimalle.
Shanks’a kutuda falan en güçlü yazmadı ki? Teach’in adamı söylüyor hiç olmazsa. Hiç yoktan iyidir.Konu ölü veya diri olması değil ki. Bomboş karakterlerin ağzından çıkan cümlelerin anlamı yok yani. Üst düzey biri söylerse bu önemlidir.
Law'la biraz daha oyalanırsa gökyüzüne uçakla yazdırsa gene fayda etmez. Gelmiş geçmiş en güçlü düşman çıkacak diye bekliyoruz Law'ı yenmeye çalışırken ben hep ileri giderim falan diye şekil yapıyor sanırsın Law'ı görünce geri giden var anasını satayımKonu ölü veya diri olması değil ki. Bomboş karakterlerin ağzından çıkan cümlelerin anlamı yok yani. Üst düzey biri söylerse bu önemlidir.
Shanks'ın ne halt olduğu belli değil ki zaten. Kaido'dan bahsediyorum. Teach muhabbeti artık daha sonra belli olacak.Shanks’a kutuda falan en güçlü yazmadı ki? Teach’in adamı söylüyor hiç olmazsa. Hiç yoktan iyidir.
Belli de fanlarına anlatamıyorsun işte. illa Teach'in çıkıp Shanksın façasını alması lazım anca öyle ikna olurlar@Montana demiş yukarıda. BM ve Kaido indikten sonra OP'u arama zamanı diyen birisi Shanks. Ne mal olduğu belli değil mi?
Yav Kaido öldü biliyorlardır Big Mom gibi. Büyük ihtimal ölmüştür de. Ölü adamı niye hesaba katsın?Shanks'ın ne halt olduğu belli değil ki zaten. Kaido'dan bahsediyorum. Teach muhabbeti artık daha sonra belli olacak.
1 bilemedin 2 bölüme Law'ı paketler diye umuyorum. Bununla ilgili iddiamızı da oynadık aksi çıkarsa yazıklar olsun.Law'la biraz daha oyalanırsa gökyüzüne uçakla yazdırsa gene fayda etmez. Gelmiş geçmiş en güçlü düşman çıkacak diye bekliyoruz Law'ı yenmeye çalışırken ben hep ileri giderim falan diye şekil yapıyor sanırsın Law'ı görünce geri giden var anasını satayım
Law'ı severim ama BB sona kalacaksa karşısına Shanks veya Garp bile çıksa yemesi lazım şu aşamada. Yoksa ne anlamı kaldı onca bölümlük yatırımın.1 bilemedin 2 bölüme Law'ı paketler diye umuyorum. Bununla ilgili iddiamızı da oynadık aksi çıkarsa yazıklar olsun.