Kaido'dan güçlü olur bence.Gönlüm Şenks'ten yana ama çıkmayacağı belli.
Tam emin değilim üstelik orada bir Teach var.Kaido'dan güçlü olur bence.
Teach zirve karakterlerden biri olur bence. Roger ve WB'yı bile aşar.Tam emin değilim üstelik orada bir Teach var.
Kral hakisi olup MFde kullanmayacak kadar güçlü bir amiral yok.Benim hatırladığım kadarıyla hiçbiri kullanmadı.Hakide ustalar ama kral hakileri olacak diye bir durum yok.Meyve uyandırmasından da pek umudum yok açıkçası.Çok düşük şanslar hatta teori olasılığında bana göre dediğin şeyler.Amirallerin kral haki eklediğini veya meyve uyandırdığını görmedik. İkisinden birini yapsalar bile lig atlarlar.
Bu halleriyle kalırlarsa tayfaya tehdit oluşturacaklarını sanmıyorum açıkçası.Kral hakisi olup MFde kullanmayacak kadar güçlü bir amiral yok.Benim hatırladığım kadarıyla hiçbiri kullanmadı.Hakide ustalar ama kral hakileri olacak diye bir durum yok.Meyve uyandırmasından da pek umudum yok açıkçası.Çok düşük şanslar hatta teori olasılığında bana göre dediğin şeyler.
ne var bu hallerinde gayette güçlüler bir yonkoudan eksi kalan ne özellikleri var ? meyve uyanışı, kral haki kullansalar yonkou liginin üstüne çıkarlarBu halleriyle kalırlarsa tayfaya tehdit oluşturacaklarını sanmıyorum açıkçası.