Açlık krizinde ekstra güçlü oluyor ve durdurulamıyor. Unuttun galiba geçen arcı, tek zayıf noktası anasının fotosuydu oda işe yaramadıEn güçsüzü Bm o kesin de artık(gücünden dolayı değil).Kadın hamile gibi aşerip duruyor, bir yonkou ile kapışsa aşermesi kesin tutar.Amirallerin 10 gün dövüştüğü yerde yonkoularda 15-20 gün arası kapışır herhalde.Kadın günde bir kesin aşeriyor, öteki yonkular bunun içinden geçer bu durumda.
En güçlüsü Kaido, mangaka şüpheye yer vermemek için havada karada denizde ki en güçlü varlık demiş.
En potansiyelli Bb.Hayvan gibi meyveleri ve bir o kadar da dayanıklılığı var.
Birde bu canavarlar arasında meyvesiz ,normal insan boyunda, çolak bir adam var.Sırf karizma ve beklentiler yüzünden herkesin gönlündeki en güçlü adam.Ama harcatıcak mangaka onu Bb’ye
Tuhaf buluyorum bu savunmayı. O hayvanları baz alarak övüp sonra daha iyi olduğunu benimsemek absürt geliyor.Shanks. O yonko hayvanlarının içinde normal olarak bulunup(büyük ihtimal meyvesiz vb) o seviyede olmak. Bence şu an en güçlüsü odur.
En iyi çünkü o hayvanların aksine en ufak bir açık verdiği anda işi biter.O yüzden yok ayağım kaydı kafama yumruk yedim olayları yok.Her an tetikte ya savuşturuyor ya karşılıyor yada haki ile blokluyor olacak.Aksi çok çok zor.Shanks bunların aksine dokunulmaz birisi çıkacak.Bu ikisinden üstte olmasını da bu sağlayacak.Tuhaf buluyorum bu savunmayı. O hayvanları baz alarak övüp sonra daha iyi olduğunu benimsemek absürt geliyor.
Luffy 1.70 boyuyla 10 metre biliniyor ne olacak senin bu işKarada, denizde ve havada... Yürüyen, yüzen ve uçan canlılar arasında bu korsan en güçlü yaratık olarak bilinir.
Utanın.Ana'nın kıymetini bilemedik
Ulu orta böyle şeyler yazma fişlenirsin.Luffy G4 ile Mihawk'ın içinden geçer la.
Her neyse. Bence en güçlüleri Big Mom.