Featsel olarak öyledir peki sence g5luffy vs kaido baştan bi vs atsalar kim alırdı.şuan en güçlü yonkou en azından "gördüğümüz kadarıyla" ya luffy ya da kaidou olabilir ileride nasıl olur bilemem tabi
Featsel olarak öyledir peki sence g5luffy vs kaido baştan bi vs atsalar kim alırdı.şuan en güçlü yonkou en azından "gördüğümüz kadarıyla" ya luffy ya da kaidou olabilir ileride nasıl olur bilemem tabi
bence kaido alırdı kesinlikle ikiside savaş boyunca çok hasar yediler ama luffy'nin dirilmesi sonucunda herşeyi yenilendi neredeyse birde luffy'nin gear 5 formunda enerjisi çok çabuk bitiyor onuda unutmamak gerek.Featsel olarak öyledir peki sence g5luffy vs kaido baştan bi vs atsalar kim alırdı.
Valla bana işin sonunda kaido illa bajarung guna kafa atıcakmış gibi geliyor hep ama tabiki luffynin pili erken biterse kaido alır buna katılıyorum dayanıklılık savaşı işin sonunda bu.bence kaido alırdı kesinlikle ikiside savaş boyunca çok hasar yediler ama luffy'nin dirilmesi sonucunda herşeyi yenilendi neredeyse birde luffy'nin gear 5 formunda enerjisi çok çabuk bitiyor onuda unutmamak gerek.
hepsi yakinda dragon kurbanlari olucakValla bana işin sonunda kaido illa bajarung guna kafa atıcakmış gibi geliyor hep ama tabiki luffynin pili erken biterse kaido alır buna katılıyorum dayanıklılık savaşı işin sonunda bu.
Garpın oğlu sonuçta normalhepsi yakinda dragon kurbanlari olucak![]()
Kaido.zaten dev yumruktan kaçsa yine kazanırdı.Featsel olarak öyledir peki sence g5luffy vs kaido baştan bi vs atsalar kim alırdı.
Kaçacak adam değilKaido.zaten dev yumruktan kaçsa yine kazanırdı.