Saber of Xebec Dün 15:24 da #1,332 Ben yazana kadar teach konuşulmuyordu iyi ki yazdık ha sizin gareziniz bana mı teache'mi hele onu bir açıklığa kavuşturalım önce.
Ben yazana kadar teach konuşulmuyordu iyi ki yazdık ha sizin gareziniz bana mı teache'mi hele onu bir açıklığa kavuşturalım önce.
Dattebayo..! Dün 15:40 da #1,333 MD. Teach dedi ki: Ben yazana kadar teach konuşulmuyordu iyi ki yazdık ha sizin gareziniz bana mı teache'mi hele onu bir açıklığa kavuşturalım önce. Genişletmek için tıkla ... Sen BB'nin övülmesinden mi haz alıyorsun gömülmesinden mi dostum önce onu bi kararlaştır sonrasında millet gönlünü yapar
MD. Teach dedi ki: Ben yazana kadar teach konuşulmuyordu iyi ki yazdık ha sizin gareziniz bana mı teache'mi hele onu bir açıklığa kavuşturalım önce. Genişletmek için tıkla ... Sen BB'nin övülmesinden mi haz alıyorsun gömülmesinden mi dostum önce onu bi kararlaştır sonrasında millet gönlünü yapar
Saber of Xebec Dün 19:10 da #1,334 Dattebayo..! dedi ki: Sen BB'nin övülmesinden mi haz alıyorsun gömülmesinden mi dostum önce onu bi kararlaştır sonrasında millet gönlünü yapar Genişletmek için tıkla ... Beni bilen biliyor bilmeyenler de umursamasın sürekli burda kendimi anlatacak değilim gerek yok boşa zaman kaybına.
Dattebayo..! dedi ki: Sen BB'nin övülmesinden mi haz alıyorsun gömülmesinden mi dostum önce onu bi kararlaştır sonrasında millet gönlünü yapar Genişletmek için tıkla ... Beni bilen biliyor bilmeyenler de umursamasın sürekli burda kendimi anlatacak değilim gerek yok boşa zaman kaybına.
Arthur Pendragon Bugün 11:56 #1,335 mhmkrks dedi ki: Teach yeni dünya'da şöyle takılıyor. Genişletmek için tıkla ... Geçin dalganızı o göbeğe deprem kaplayıp önüne geleni tokatlicak teach
mhmkrks dedi ki: Teach yeni dünya'da şöyle takılıyor. Genişletmek için tıkla ... Geçin dalganızı o göbeğe deprem kaplayıp önüne geleni tokatlicak teach