Buggy linlinden fazla oy almış 🫣
roger tayfasıyla olan dövüş ölümüne bi dövüş değil yoksa ray tek başına alır wb ekibini.Beyaz sakal o koramirallerden hallice tayfayla korsan kral ve tayfasına yenilmemişse. zirve wb net en güçlüdür bence. ama yaşlı halleri baz alırsak muhtemelen kaido ve shankstan biridir. şahsi düşüncem kaido dan yana.
wb açık ara tokatlamışya usta nerdeye nereye almışKendisini severim ama tamamen fan servis olan ve hiçbir derinliği olmayan Shanks karakterinin patladığını görmek için sabırsızlanıyorum. Her ankette olduğu gibi neredeyse burada da birinci geliyormuş adam.
%15 fark var ya, o kadar da tokatlamış sayılmaz sanki.roger tayfasıyla olan dövüş ölümüne bi dövüş değil yoksa ray tek başına alır wb ekibini.
wb açık ara tokatlamışya usta nerdeye nereye almış![]()
sence kaç fark olmalıki ustam %15 küçümsencek fark değil bence toplu anketlerde özellikle ankette sadece wb shanks olsa farkı o zaman gör.%15 fark var ya, o kadar da tokatlamış sayılmaz sanki.![]()
Ya haklısın bir yandan, ama farkla ikinci olması da kötü.sence kaç fark olmalıki ustam %15 küçümsencek fark değil bence toplu anketlerde özellikle ankette sadece wb shanks olsa farkı o zaman gör.
Bir benim nefretim var sanıyordum. Ciddi ciddi Dragondan sonra patladığını görmek istediğim tek karakter, torpilli, ne yaptığı belli değil. Fanlara özel çizilmiş. 4 seneye bir çıkan ama çıktığında kasım kasım kasılan bir karakter.Kendisini severim ama tamamen fan servis olan ve hiçbir derinliği olmayan Shanks karakterinin patladığını görmek için sabırsızlanıyorum. Her ankette olduğu gibi neredeyse burada da birinci geliyormuş adam.