Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

• Monkey D. Luffy

Kullanılan: 26 13.6%
  • Shanks

Kullanılan: 48 25.1%
  • Marshall D. Teach

Kullanılan: 9 4.7%
  • Buggy

Kullanılan: 9 4.7%
  • Charlotte Linlin

Kullanılan: 5 2.6%
  • Kaidou

Kullanılan: 21 11.0%
  • Edward Newgate

Kullanılan: 73 38.2%

• Kullanılan toplam oy
    191
Beyaz sakal o koramirallerden hallice tayfayla korsan kral ve tayfasına yenilmemişse. zirve wb net en güçlüdür bence. ama yaşlı halleri baz alırsak muhtemelen kaido ve shankstan biridir. şahsi düşüncem kaido dan yana.

Beyaz sakal o koramirallerden hallice tayfayla korsan kral ve tayfasına yenilmemişse. zirve wb net en güçlüdür bence. ama yaşlı halleri baz alırsak muhtemelen kaido ve shankstan biridir. şahsi düşüncem kaido dan yana.
roger tayfasıyla olan dövüş ölümüne bi dövüş değil yoksa ray tek başına alır wb ekibini.
Kendisini severim ama tamamen fan servis olan ve hiçbir derinliği olmayan Shanks karakterinin patladığını görmek için sabırsızlanıyorum. Her ankette olduğu gibi neredeyse burada da birinci geliyormuş adam.
wb açık ara tokatlamışya usta nerdeye nereye almış :)

Kendisini severim ama tamamen fan servis olan ve hiçbir derinliği olmayan Shanks karakterinin patladığını görmek için sabırsızlanıyorum. Her ankette olduğu gibi neredeyse burada da birinci geliyormuş adam.
Bir benim nefretim var sanıyordum. Ciddi ciddi Dragondan sonra patladığını görmek istediğim tek karakter, torpilli, ne yaptığı belli değil. Fanlara özel çizilmiş. 4 seneye bir çıkan ama çıktığında kasım kasım kasılan bir karakter.

edit: BB oy veren 8 kişiyi kutluyorum. Nasılsa değerlenecek reis.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık