Kral var mı buna kanıtın? İpe bile koyduğu kadar haki hiçbir yerde görmedik.Meyvesinde bile Joy Boy'un hakisi var, hala gariban edebiyatı yapıyorlar.
Kral var mı buna kanıtın? İpe bile koyduğu kadar haki hiçbir yerde görmedik.Meyvesinde bile Joy Boy'un hakisi var, hala gariban edebiyatı yapıyorlar.
Wb'nin meyve de tanrı meyvesi gibi adamın meyvesi resmen antik silah gibi bir şey üstüne en iyi 12'likten silahı var. Irkıda farklı çıkarsa bariz en torpilli karakter.
Laf etmeyin yetimeWb'nin meyve de tanrı meyvesi gibi adamın meyvesi resmen antik silah gibi bir şey üstüne en iyi 12'likten silahı var. Irkıda farklı çıkarsa bariz en torpilli karakter.
Sallamadım ki olanı yazdım reis, Garp'la ne alakası var?Sırf Garp fanısın diye sallıyor gibisin.
Gaban? Dadan değil miydi o reis.Gaban Garp'ın korkusundan bebelere günde 3 öğün protein ağırlıklı yemek çıkarırken gidip çöp yiyen Luffy'nin marjinallik
Sallamadım ki olanı yazdım reis, Garp'la ne alakası var?
D. Torpili yok en azındanWb'nin meyve de tanrı meyvesi gibi adamın meyvesi resmen antik silah gibi bir şey üstüne en iyi 12'likten silahı var. Irkıda farklı çıkarsa bariz en torpilli karakter.
D.'nin ne torpilini gördün?D. Torpili yok en azından
D.'nin ne torpilini gördün?
Tamam reis. Saygılarla...D.'nin ne torpilini gördün?