Boyları da çok yakın, 666-689
Boyları da çok yakın, 666-689
Kuma'nın fiziği çok fark, WB boyunun aşırı uzun olması hariç standart insan ebatında.
Attığım görsele göre yorum yapmıştım ama dediğim gibi sadece muhtemel, ama dediğin gibi vücutlarının bazı kısımları uyuşmuyor.Kuma'nın fiziği çok fark, WB boyunun aşırı uzun olması hariç standart insan ebatında.
Kuma'nın kolları omuzları bacakları tamamen ayrı.
Özel ırklar Tanrılar denilen yerde Kuma King ve WB var. Pek tesadüfe benzemiyor bu durum yine de. Bölümü hatırlayan var mı?Kuma'nın fiziği çok fark, WB boyunun aşırı uzun olması hariç standart insan ebatında.
1121. bölümde. Bence de açık Wb'nin Buccaneer olduğu.Özel ırklar Tanrılar denilen yerde Kuma King ve WB var. Pek tesadüfe benzemiyor bu durum yine de. Bölümü hatırlayan var mı?
Wb kesinlikle insan değil.Kuma'nın fiziği çok fark, WB boyunun aşırı uzun olması hariç standart insan ebatında.
Kumaya benzemiyor WB, Kuma'nın anatomisi çok farklı.Özel ırklar Tanrılar denilen yerde Kuma King ve WB var. Pek tesadüfe benzemiyor bu durum yine de. Bölümü hatırlayan var mı?
Nesi insan değil diyorum ben de işte xDWb kesinlikle insan değil.
O boyda kaç tane insan var? Neredeyse Kuma’yla aynı boyu.Kumaya benzemiyor WB, Kuma'nın anatomisi çok farklı.
King'e de benzemiyor bilmediğimiz başka bir ırktan mı diyorsun
Nesi insan değil diyorum ben de işte xD
Buccaneer değilse bile bu panelde bulunması boşuna değil bence. Wb, belkide daha önce hiç görmediğimiz farklı bir ırka mensup bile olabilir.1121. bölümde. Bence de açık Wb'nin Buccaneer olduğu.