Wb yi gömmeye başlasan adam rahatlayacak. Hasretini çektiği wb yi doya doya övebilecekSırf bana olan öfkesinden içindeki Wb aşkına ihanet ediyor alpa xD Her gün gözümde dahada büyüyor bu çocuk
Wb yi gömmeye başlasan adam rahatlayacak. Hasretini çektiği wb yi doya doya övebilecekSırf bana olan öfkesinden içindeki Wb aşkına ihanet ediyor alpa xD Her gün gözümde dahada büyüyor bu çocuk
WB adam olsa kara para haklamazdıWb yi gömmeye başlasan adam rahatlayacak. Hasretini çektiği wb yi doya doya övebilecek
Daha sert girmen lazım. Yılların birikmişliği böyle salınmazWB adam olsa kara para haklamazdı
WB'yi sağlam gömerim de gidip garpla falan kıyaslıyorlar elim ayağım bağlanıyor suç bende değilDaha sert girmen lazım. Yılların birikmişliği böyle salınmaz
Ara sıra benim de gömesim geliyor sonra garp diye bir karakterin varlığı aklıma geliyor, elim gitmiyor. Biz senle shanks fanatikliğinden devamWB'yi sağlam gömerim de gidip garpla falan kıyaslıyorlar elim ayağım bağlanıyor suç bende değil
Öyle Garp biraz Osimhen gibi, Wb de Chelsea Kezman... Nasıl kıyaslayabilirler.WB'yi sağlam gömerim de gidip garpla falan kıyaslıyorlar elim ayağım bağlanıyor suç bende değil
Osimhen ve garp benzetmesinden ötürü raporlayasım geldi usta naptınÖyle Garp biraz Osimhen gibi Wb de Chelsea Kezman... Nasıl kıyaslayabilirler.
Öyle Garp biraz Osimhen gibi Wb de Chelsea Kezman... Nasıl kıyaslayabilirler.
@RedTeroR hiç bahsetmiyon. Meyvesinden dolayı bu ünvanı aldığı söylenmiş ya burada.
Yıllardır kekliyor seni bu Alpalşakjsdşlaksjdlaşsjdaslşdjaşsldjasd
Fiziksel güçleriyle öne çıkıyorlar ve Hawai gömleği giyip, kokonat içme sevdalısı ikisi de...Osimhen ve garp benzetmesinden ötürü raporlayasım geldi usta naptın