Teach ve Shanks'ı tanımlarken kullandığı cümlelere bak bu adam çok tehlikeli xD @KuroroYok be reis şunlara bak, en güçlülerin biri Beyazbıyık tedrisatından geçmiş hain öğrencisi Teach diğeri de Roger’la Wb sake içerken yerleri silen çocuk
Teach ve Shanks'ı tanımlarken kullandığı cümlelere bak bu adam çok tehlikeli xD @KuroroYok be reis şunlara bak, en güçlülerin biri Beyazbıyık tedrisatından geçmiş hain öğrencisi Teach diğeri de Roger’la Wb sake içerken yerleri silen çocuk
Valla adam haklı ustaYok be reis şunlara bak, en güçlülerin biri Beyazbıyık tedrisatından geçmiş hain öğrencisi Teach diğeri de Roger’la Wb sake içerken yerleri silen çocuk
Azılı Wb düşmanı şurada eşittir vardı ne ara sildin bunu, hafızaya atmıştım mesajı alıntılamaya geldim eşittir gitmişPrime Wb>Shanks
Azılı Wb düşmanı ankette Wb'ye oy vermez en kötü Kaido veya Shanks'a atar ama sen bilirsinAzılı Wb düşmanı şurada eşittir vardı ne ara sildin bunu, hafızaya atmıştım mesajı alıntılamaya geldim eşittir gitmiş
@FrostPale bazen 10 20 dk arayla bile mesaj değiştiriyor. Konuya giriyorum mesela A karakter hakkında bir şey yazmış oluyor 5 dk sonra giriyorum tamamen değişmiş mesaj içeriği B karakter hakkında bahsediyor.Azılı Wb düşmanı şurada eşittir vardı ne ara sildin bunu, hafızaya atmıştım mesajı alıntılamaya geldim eşittir gitmiş
Prime Wb=Shanks yazmıştın bizim gözümüzden kaçmaz.Azılı Wb düşmanı ankette Wb'ye oy vermez en kötü Kaido veya Shanks'a atar ama sen bilirsin
Prime Wb>=Shanks yazmıştım usta.Prime Wb=Shanks yazmıştın bizim gözümüzden kaçmaz.
Birilerinden komut aldığını veya başkalarının yorumlarını takip ettiğini düşünüyorum.@FrostPale bazen 10 20 dk arayla bile mesaj değiştiriyor. Konuya giriyorum mesela A karakter hakkında bir şey yazmış oluyor 5 dk sonra giriyorum tamamen değişmiş mesaj içeriği B karakter hakkında bahsediyor.