Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

• Monkey D. Luffy

Kullanılan: 10 10.4%
  • Shanks

Kullanılan: 20 20.8%
  • Marshall D. Teach

Kullanılan: 2 2.1%
  • Buggy

Kullanılan: 5 5.2%
  • Charlotte Linlin

Kullanılan: 1 1.0%
  • Kaidou

Kullanılan: 13 13.5%
  • Edward Newgate

Kullanılan: 45 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    96
Kaido'nun ne kadar dayanıklı olduğunu gördük. Adam kaç kişiyle savaştı kaç tane darbe aldı yoluna devam etti. Sence Oden iki kılıç darbesiyle öldürebilecek miydi bu adamı? İmkanı yok. Eninde sonunda bitkin düşüp yenilecekti.
O şekilde vuramayacaktı kolay kolay. Kaidonun ana olayı dayanıklılık. Odenin ana olayı dayanıklılık değildi. O yüzden off guard şekilde yakalandığında sonuca daha hızlı etki etti. Odense daha hızlı ve daha yüksek saldırı gücüne sahip olarak çizildi. 20 seneki önceki dövüşünde, kaido hile olmadan kazanamazdı. Güncel kaido odeni yener ama yine öyle kolay olmaz. Sen iki kılıç darbesi diye küçümsüyorsun da zoronun ya da kınların vurduğu kılıç saldırısı değildi onlar. Adamı boydan boya yarmıştı. Hala daha oden denilince adam titriyordu.

Kınların saldırısı Oden gibi kalıcı yara bırakamıyor. Kaido Oden'e kıyasla çok zayıf olduğunu söylemişti saldırılarının. 20 sene boyunca unutamamış acısını. Oden'in kazanma şansı vardı o dövüşte eğer dikkatini dağıtmasalardı.
Kınlarla kıyaslamıyorum yav Kaido'nun ejder haline laf attım. Adam ne zaman ejder moduna geçse dayak yedi, hibritken milleti eziyor.

Hasta halleri ile prıme halleri aradında baya farkeder haki kullanması kaıdounun bişey ifade etmez wb ve garp kadar iyi bi haki kullanıcısı deil bana göre ki yaşlı halleri zayıf felan deil bana sorsan aokiji ve akainuyu dövmeleri bile kaıdounun önüne koyar oden victim adam kaıdou abartılıyor
Aokiji ve akainu’yu dövmek Yonkolar için bir marifet değil. Luffy Kizaru’yu top yapıp sektirdiğinde, Shanks Aramaki’yi wi-fi hakiyle iptal ettiğinde bu yapılanlar Yonkolar için über faaliyetler sayılmıyor. Adamlar zaten zirve klasmandalar, kendi aralarındaki dövüşler über faaliyet diye geçiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık