Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü İmparator Kimdir?

En Güçlü Yonkou Sizce Hangisi?

• Monkey D. Luffy

Kullanılan: 10 10.4%
  • Shanks

Kullanılan: 20 20.8%
  • Marshall D. Teach

Kullanılan: 2 2.1%
  • Buggy

Kullanılan: 5 5.2%
  • Charlotte Linlin

Kullanılan: 1 1.0%
  • Kaidou

Kullanılan: 13 13.5%
  • Edward Newgate

Kullanılan: 45 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    96
@Monkey D Garp sana göresini tartışmıyorum burada sana göre en güçsüzü de olabilir saygı duyarım.

BB'ye bilinmezlik demen olmamış tüm dünya biliyor deprem meyvesini yediğini, bütün ekranlarda gösterildi.

Bu meyve olayı mantıklı bir sebep değil dediğim gibi meyve hala kullanımda, kullanan karakter çok güçsüz vesaire diyecekseniz buyrun tabi.
Sengokunun en güçlü demesinden çıkarım yapmıştım zaten @Montana nın dediği gibi vivre carddada yazıyormuş yazarın bizzat yazdığı bişeyse daha laf düşmez bb ye en güçlü denmeme sebebi beyazsakal kadar iyi kullanamaması da olabilir meyve gücünü belki bu daha mantıklı oturur

Sengokunun en güçlü demesinden çıkarım yapmıştım zaten @Montana nın dediği gibi vivre carddada yazıyormuş yazarın bizzat yazdığı bişeyse daha laf düşmez bb ye en güçlü denmeme sebebi beyazsakal kadar iyi kullanamaması da olabilir meyve gücünü belki bu daha mantıklı oturur
Vivre Carda yazan şey şu.

Roger zamanında da WB en güçlüydü çünkü inanılmaz güçlü ve dünyayı yıkacak bir meyvesi var.

Vivre Cardın hiçbir yerinde WB en güçlüydü çünkü meyvesi deprem falan denmiyor zaten deprem meyvesi şuan var neden desinler :oleyo2:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık