Ölüm cerrahı Dün 22:38 da #1,301 Kuzan dedi ki: Shanks'ı ben deviririm yakında. Zirve Buggy'nin hakkı. Genişletmek için tıkla ... Ne buggy'si BUGGY D. CLOWN SAMA hazretleri diyeceğiz
Kuzan dedi ki: Shanks'ı ben deviririm yakında. Zirve Buggy'nin hakkı. Genişletmek için tıkla ... Ne buggy'si BUGGY D. CLOWN SAMA hazretleri diyeceğiz
Mike Dün 22:38 da #1,302 II. Invictus dedi ki: Monkey D. Luffy diyeceksin. @Alpamis Genişletmek için tıkla ...
RedTeroR Dün 22:45 da #1,303 Alpamis dedi ki: Gura Gura'ya WB denilince saklanıyor @RedTeroR Genişletmek için tıkla ... Yok reis onu bir tek sen yazıyorsun zaten senden saklanıyorum ben xD
Alpamis dedi ki: Gura Gura'ya WB denilince saklanıyor @RedTeroR Genişletmek için tıkla ... Yok reis onu bir tek sen yazıyorsun zaten senden saklanıyorum ben xD
akira Dün 23:01 da #1,304 haksız rekabeti önlemek için wb'nin anketten çıkartılma kararını çok doğru bulmakla beraber, anketi trolleyenler yüzünden 31 oy alarak rekabeti bozan zemin seviyesi yonko'nun da anketten çıkartılmasını öneriyorum.
haksız rekabeti önlemek için wb'nin anketten çıkartılma kararını çok doğru bulmakla beraber, anketi trolleyenler yüzünden 31 oy alarak rekabeti bozan zemin seviyesi yonko'nun da anketten çıkartılmasını öneriyorum.
Densetsu no Samurai Bugün 02:18 #1,305 RedTeroR dedi ki: Luffy'e niye oy atıyorsunuz kardeşim Nika yazmamış orada Genişletmek için tıkla ... Çok yüzeyseller, çokkkkkk
RedTeroR dedi ki: Luffy'e niye oy atıyorsunuz kardeşim Nika yazmamış orada Genişletmek için tıkla ... Çok yüzeyseller, çokkkkkk