Dedi Torpiller Tanrısı Nikanın Yoldaşı luffy'nin Fani.
teach vs luffySıkıntı sırf onda değil ki. Diğerlerinin rakip sıkıntı.
Zoro vs Shiryu oldu diyelim, kafanda Sanji veya Jinbei'ye rakip koyabiliyor musun? Diğerlerine pek ilgi çekici, uygun rakip yok. Bu yüzden son düşman olmamalılar.
Luffy = Dragon'un oğlu, beleşe serideki en iyi meyveyi yedi
Shanks ile dostane bir dövüş okumanın nesi keyifli olsun. Ayrıca Imu daha 900 küsür bölümlerde ortaya çıkmış tipi bile belli olmayan bir karakter. BB daha ilgi çekici ve altyapısı çoktan kuruldu. Imu sırf daha güçlü diye son düşman olmak zorunda değil bence.Shanks ile ölümüne dövüşmeyecekler o sahne artık kapanış, dostane bir rekabet olur. BB ile dövüşürse ölümüne girecek, orada Imu dururken BB kim köpek de bu serinin son düşmanı olacak?
Luffy ve Zoro dışında Usopp için Van Augur var gayet uygun. Sanji için Burgess var yakışabilecek. Chopper için Doc Q, Robin için Devon, Nami içinde Latiffe uygun rakipler. Tayafaya gayet uydurursun. Bundan önceki rakipler çok mu tatmin ediciydi sanki.Korsan tayfası olarak yazmıştım, onda bile uygun değiller. Luffy ve Zoro;'ya rakip bulduk, diğerlerine bulamadık bak. Sanci'nin rakibi Koby'nin bile ezebileceği Pizarro mu olacak? Luffy dışında tayfanın dövüşleri tatmin etmeyecek asla Tiç karşısında.
Wolf vs Franky olur bence. Wolf’un lakabı “savaş gemisi”, Franky’nin posteri falan gemiteach vs luffy
shiryu vs zoro
burges vs sanji
pizarro vs franky
devon vs robin
wolf vs jinbe
augur vs usop
lafit vs nami
docq vs chopper kuzanı saymıyorum eklersek ana karakter ölür.
En iyi meyve aynen. O sıra Teach en iyi meyveleri araştırıp ikisini yiyebiliyor.Luffy = Dragon'un oğlu, beleşe serideki en iyi meyveyi yedi
Sanji = Prens, özel genleri var
Zoro = Klan üyesi, sihirli kılıçlar
Chopper = Ormanda gezerken İnsan İnsan meyvesini yedi...
jinbe büyük adamları dövmekte iyi diye demiştim olabilir evet mantıklı gelio.Wolf vs Franky olur bence. Wolf’un lakabı “savaş gemisi”, Franky’nin posteri falan gemi
Torpilde Luffy'den ötesi yok.