İşte bu global çapta bir hata.
In ancient times, Hollow evolution was chaotic. Hollows sought a humanoid form but were unable to do so without a strong will. However, the ancient Hollow,
Baraggan Louisenbairn, and a group of Hollows that followed him, learned to evolve beyond the
Adjuchas level and became the first
Vasto Lorde.[1] Bleach Fandom kaynak
Harribel, Starrk, Baraggan ve Ulquiorra, Aizen ile karşılaşmadan öncede insana benzer yapıya dönüşmeyi başardılar. İstersen geçmiş hallerini internette kolayca bulursun. Buradaki kasıt insanımsı bir hal olma. Yani tamamen insan görünümü değil. Adjuchas epey hayvana benzerken VL insan anatomisine benziyor. Bu yüzden İchigo'nun annesini yaralayan da VL olma ihtimali var fakat Aizen belki ek bir şey yapmış olabilir onunla ilgili kısımları hatırlamıyorum.
Shinigami Seviyeleri
Shikai
Bankai
Hollow Seviyeleri
Menos
Adjuchas
Vasto Lorde
Vizardlar, Shinigami kökenli olup hollow yeteneği de elde etmiş olanlar.
Arrancar ve Espadalar Adjuchas veya Vasto Lorde olup shinigami yeteneği kazanmış olanlar. Bir VL'un elinde zampaktou olmaz. Fakat bunlar buna sahip olmayı başardı ve böylece VL'yi geride bıraktılar. Ichigo'nun o hali Vizardların geçemediği bir seviye. Onlar sadece maske takabiliyorken Ichigo vücud olarak VL hali aldı fakat VL değil zira elinde nal gibi zampaktousu var.
Vasto Lorde'un bu kadar büyütülmesi bana kalırsa isminden. Herkes çok büyük bir şey bekledi fakat işin aslı bu. Hollowların en üst haline Espada diye hitap edilip ve şimdiki Espadalara Vasto Lorde diye hitap edilseydi kimse bu VL'yi büyütmezdi.
Bu tartışmanın sonu gelmez. Ben ve sen de fikrimizde kararlıyız.