Hele bir h.haki sallasın da .d Diğer adamın h.hakisi şimdiden var haberin vardır inşallahDerler derler King şov yapsa da kral haki sallasa da derler.![]()

Hele bir h.haki sallasın da .d Diğer adamın h.hakisi şimdiden var haberin vardır inşallahDerler derler King şov yapsa da kral haki sallasa da derler.![]()
Yarım saatte patates olmaz en azindan, hem de serinin en iyileştirici meyvesiyleKing, Marco ve Jozu'yla 2v1 atsın kötürüm kalmazsa hiçbir şey bilmiyorum
5dk dayanamaz yanında Queenle dayak yiyen adam. 2v1 atarken ezmeleri gerekirken yakaladıkları açıklarla hasar ata at yenmişler .dYarım saatte patates olmaz en azindan, hem de serinin en iyileştirici meyvesiyle
King'de kalan bariz bir hasar yok gibi, Marco diyaframdan soluyordu en son. Ayrıca meyveyi iyi kullanamayacagini mi illa ediyorsun dünyanın en zeki kadınlarından birinin anlamış değilim. Haki fakiri law'in meyveyi nasıl kullandığı ortadayken Namı gayet de dayanirdi böyle bir yetisi olsun.5dk dayanamaz yanında Queenle dayak yiyen adam. 2v1 atarken ezmeleri gerekirken yakaladıkları açıklarla hasar ata at yenmişler .d
Ne iddiası anlamadım.Var mısın iddiaya ? @Millennium Wizard
H.haki.Bu ileri seviye h.hakiyi Kata da göstercek.Ne iddiası anlamadım.
Doff yarı yaşındaki Jack i duyunca altına kaçırıyordu.Dof sağ kol diyen varsa onu diyen de olur .d
Gösterdi zaten yildırımli saldırıyı kata'daH.haki.Bu ileri seviye h.hakiyi Kata da göstercek.
Yaparsa şaşırmam.Çünkü kanka yaptı Luffy ile şimdi gider hiçbir sağ kolu güçlendirmezken durduk yere power up basar bu adama.Bağ kurdu ya arada müttefike de bol keseden verir Oda potansiyel ayağına.Ama istersen girelimH.haki.Bu ileri seviye h.hakiyi Kata da göstercek.