Sende amiral fanlığı seziyorumKızdırmak amaçladım Hiluluk miraderimi
Akainunun anca dikkatinin dağıldığı anda arkadan saldıran, yüzyüze yemeyen, arkadan saldıran erkek evladı WB diye cümleye girerdim de şimdi WB haterı diyorlar sonra. Demiyim XD

Sende amiral fanlığı seziyorumKızdırmak amaçladım Hiluluk miraderimi
Akainunun anca dikkatinin dağıldığı anda arkadan saldıran, yüzyüze yemeyen, arkadan saldıran erkek evladı WB diye cümleye girerdim de şimdi WB haterı diyorlar sonra. Demiyim XD

İşim olmazSende amiral fanlığı seziyorum![]()

Hahaha hala mı aynı yav. O bilgilerin öyle olmadığı görülmesine rağmen? İlginç olaylar cidden.Benn shanks dengi çıkacak.

Yahu adam için Shanks'ın Ayı deniyor.Nasıl denk çıkabilir ?Benn shanks dengi çıkacak.
Bir görek gücünü de anlaşılır.Adamı Queen'den zayıf görüyorlarQueen King'e baya yakın çıkacak gibi duruyor.Eğer böyle olursa King'in en güçlü sağ kol olma ihtimali direk yok bana göre.
Katakuri de Luffy'nin WB'si olacak potansiyel var. 

Reis BM korsanlarının yeni kaptanı olacak.Boşuna muhabbetinin yapıldığını sanmıyorum.Daha güçlü bile dönecek benceBir görek gücünü de anlaşılır.Katakuri de Luffy'nin WB'si olacak potansiyel var.
![]()

Olmadı bu.Rayleigh dediğimiz adamın bile en güçlü gördüğü kişiler arasındaki birisi Katakuri.Muhtemelen BM korsanlarının yeni kaptanı da olacak.Olma olasılığı var yani.Katakuri'ye en güçlü diyenler gerçek şahıslar mı yoksa BOT mu ?![]()