Ben ne dedim Dare sana Katayı Dof dan fena yapacaklar demedim mi ?Oy değiştirme hakkımız var anket böyle iyi ya ama oylar duruma göre değişir, şu anket 2 bölüm önce açılsa 100 oy alırdı.
Ben ne dedim Dare sana Katayı Dof dan fena yapacaklar demedim mi ?Oy değiştirme hakkımız var anket böyle iyi ya ama oylar duruma göre değişir, şu anket 2 bölüm önce açılsa 100 oy alırdı.
Daha iyi günleri bu, ona yağmurlu havada su yok.Ben ne dedim Dare sana Katayı Dof dan fena yapacaklar demedim mi ?
Ben de dedim ki Marco kendi dengi olan adamla işini görür. Kaido ise bıçkın ve atarlı novalara kalır. Bu saatten sonra novaları öne çıkartır mangaka. Benim düşüncem bu yönde.Öyle diyorsun ama düşününce, Marco dayak yemeye müsait, Luffy arada dinlenmeye, haki doldurmaya müsait. Haliyle Kaido karşısına bu ikilinin çıkması en mantıklısı olur.
Bizim bu şekilsiz Pekoms bile seylana dönerken bu derece çoşuyorsa kedi ile köpek Wano'da party verir. Bir dünya süpernova olacak, minkler olacak, Wb tayfası olacak, kim bilir daha neler neler olacak. Bütün bunlara direk Wano içinde bizim tarafa geçecekleri de sayarsan iş gene Kaido'da biter.
Dresrosa V.02 yükleniyor
Bana göre hava hoş. Marco'ya vermiştim hâlâ kararım değişmedi.Oy değiştirme hakkımız var anket böyle iyi ya ama oylar duruma göre değişir, şu anket 2 bölüm önce açılsa 100 oy alırdı.
Aklın yolu bir bende Marco demişim, meyvesi çok özel. WB başkaydı. Adamları da meyveleri de ayrı özeldi.Bana göre hava hoş. Marco'ya vermiştim hâlâ kararım değişmedi.
kesinleşmiş bir şey yok ki.O sayfadan sağ kol da çıkabilir kol olmadığı da.Zaten sağkol da değil o. Dofun sol şeyidir en fazla.
@Millennium Wizard Jackin olmadığı kesinleşti sanki, King yaz bence.
King-Queen-Jack işte.kesinleşmiş bir şey yok ki.O sayfadan sağ kol da çıkabilir kol olmadığı da.
meh.Küçücük kağıt parçası beni yönlendiremez Jack sağ koldur.Hayır sağ kol değil ise Kaidonun sağ kolu Kaidoya denk falandır yani bak denk dedim Reyiz geldi aklımaKing-Queen-Jack işte.
Jack salak ve 12 saatte İnu veya Nekoyu indirememiş. Çok da abartmayın.meh.Küçücük kağıt parçası beni yönlendiremez Jack sağ koldur.Hayır sağ kol değil ise Kaidonun sağ kolu Kaidoya denk falandır yani bak denk dedim Reyiz geldi aklıma
Salaklık deyince Jackten önce gelenler var :/ Savaşları görmedik ama İnu ve Neko eziklenecek adamlar değil.Sanji bundan canavar diye bahsediyor.Luffy İnuyu övüyor falan.Burdan bile Jackin nasıl bir hayvan olduğu çıkıyor ortaya.Jack salak ve 12 saatte İnu veya Nekoyu indirememiş. Çok da abartmayın.
Kağıt parçası dediğin Odanın kağıt parçası.
Dengeler ve denklik deyince Roronoa Hamza pardon Zorodan başkası düşünülemez.