Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
Net Katakuridir ya. Haki , teknik ve güç olarak diğer gösterilen tüm YC 1'^lerden iyi. Meyve saçma sapan birşey ama inanılmaz efektif kullanıyor yoksa Marco'nun meyve imba.

Mangada yaşlılığın gücü düşürdüğüne daha ne kadar vurgu olması gerekiyor :D
Yav vurgu olsa ne olur? Garp geliyor uçup yapıştırıyor işte Marcoyu.Korsanlar kralının sağ kolundan bahsetmiyor muyuz?Zirve döneminden düşmüş olsa ne yazar? Dünyayı karşısına alıp tüm tarihi öğrenmedimi bu adam.

Sen zaten Ray demişsin ben sana niye dil döküyorum.:D

Yav vurgu olsa ne olur? Garp geliyor uçup yapıştırıyor işte Marcoyu.Korsanlar kralının sağ kolundan bahsetmiyor muyuz?Zirve döneminden düşmüş olsa ne yazar? Dünyayı karşısına alıp tüm tarihi öğrenmedimi bu adam.

Sen zaten Ray demişsin ben sana niye dil döküyorum.:D
Ben zaten Raye oy attım. Yaşlansa ne olur gerçek hayat değil deyince, yaşlılığın hiç etkisi yok anlamında yazdın sandım.

Luffy’nin “hawk” isimli g2+siyah armament saldırılarını dressrosa’ya kadar doğru düzgün görmedik bile. Hody’e vurdu adam ya midesini kustu ya da bi avuç yeni hap yedi (anlayamadım). Başta kullansa arc erken bitecek. O saldırılarla çer çöpe tek atmak yerine komutanlara sakladı diye hasarı az deniyor şimdi.

Keşke red hawk, hawk rifle, eagle bazooka, elephant gun falan atarak başlasaymış her dövüşe.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık