Lütfü'nün Apo'da açtığı delik gibi mi, hani o da geleceği görüyor ya xDKata geleceği görüp gotunde o deliği açardı işte.
Lütfü'nün Apo'da açtığı delik gibi mi, hani o da geleceği görüyor ya xDKata geleceği görüp gotunde o deliği açardı işte.
Tamam kanka sen yorulma. Ne kadar dinlenirsen o kadar iyi bizim içinCp0 gerekli cevabı vermiş. Ben kendimi yormayım.
Something that can make these victories useless. There are still 2 monsters left...!!"
Mangada yaşlılığın gücü düşürdüğüne daha ne kadar vurgu olması gerekiyorHayır yaşlansa ne olur onu anliyamadim.Gerçek hayat degil ki bu.Shonen anime.
Yav vurgu olsa ne olur? Garp geliyor uçup yapıştırıyor işte Marcoyu.Korsanlar kralının sağ kolundan bahsetmiyor muyuz?Zirve döneminden düşmüş olsa ne yazar? Dünyayı karşısına alıp tüm tarihi öğrenmedimi bu adam.Mangada yaşlılığın gücü düşürdüğüne daha ne kadar vurgu olması gerekiyor
Ben zaten Raye oy attım. Yaşlansa ne olur gerçek hayat değil deyince, yaşlılığın hiç etkisi yok anlamında yazdın sandım.Yav vurgu olsa ne olur? Garp geliyor uçup yapıştırıyor işte Marcoyu.Korsanlar kralının sağ kolundan bahsetmiyor muyuz?Zirve döneminden düşmüş olsa ne yazar? Dünyayı karşısına alıp tüm tarihi öğrenmedimi bu adam.
Sen zaten Ray demişsin ben sana niye dil döküyorum.
Zoro'ya oy atmaya elim gitmedi desene sen şunaBen zaten Raye oy attım. Yaşlansa ne olur gerçek hayat değil deyince, yaşlılığın hiç etkisi yok anlamında yazdın sandım.