Buna katılıyorum. Odenin geçmişinde Roger tayfasıyla Whitebeard tayfası birbirlerine giriyordu, eminim serideki tüm sağ kollar birbirleriyle yüzlerce defa dövüşmüştür. Bu adamlar yıllardır bu denizlerde mücadele ediyor ve diyaloglardan da birbirlerini tanıdıkları belli. Aralarında ciddi bir fark olsa sağ kol olamazlardı. Bu isimler arasındaki dövüşler çok yakın geçiyordur ve genelde sonuçlanmadan birileri ayırıyordur/ denizciler bölgeye gelince geri çekilmek zorunda kalıyorlardır.birbirlerine çok yakınlar.
Laffitte sağ kol değil her organizasyonun kendi içindeki konumlandırmalar başka. Tayfanın zaten beyni gibi adam ki Lordluğa Teach'i öneren kişi de oydu. Oda sağ kolları resimlendirdiği kapakta Shiryuyu çizdi bence daha tartışılacak bir mevzu kalmadıYalnız Blackbeardın birinci gemisinin komutanı Burgess, ama Laffitte için tayfanın «Chief of Staffı» deniyor. Doğru çevirisi ne olur bilmiyorum ama Sabo için de Devrimcilerin «Chief of Staffı» deniyor. Shiryunun sağ kol olduğuna emin miyiz? Bir yerde açıklandı mı bu? https://onepiece.fandom.com/wiki/Laffitte
Marco daha mı zayıf daha mı güçlü ?Net bir şekilde göstergeler şuan beckmann'i gösteriyor. Ondan sonra kim gelir şüpheli yani bence diğerleri (marco hariç) birbirlerine çok yakınlar.
Doğru o kapağın varlığını unutmuşum.Laffitte sağ kol değil her organizasyonun kendi içindeki konumlandırmalar başka. Tayfanın zaten beyni gibi adam ki Lordluğa Teach'i öneren kişi de oydu. Oda sağ kolları resimlendirdiği kapakta Shiryuyu çizdi bence daha tartışılacak bir mevzu kalmadı
kesinlikle yani atıyorum king ya da kata yarıştırması var şuan forumda king ya kata birisi daha iyi olabilir ama oran biri 100 ise diğeri de 95 falan olur zannımcaBuna katılıyorum. Odenin geçmişinde Roger tayfasıyla Whitebeard tayfası birbirlerine giriyordu, eminim serideki tüm sağ kollar birbirleriyle yüzlerce defa dövüşmüştür. Bu adamlar yıllardır bu denizlerde mücadele ediyor ve diyaloglardan da birbirlerini tanıdıkları belli. Aralarında ciddi bir fark olsa sağ kol olamazlardı. Bu isimler arasındaki dövüşler çok yakın geçiyordur ve genelde sonuçlanmadan birileri ayırıyordur/ denizciler bölgeye gelince geri çekilmek zorunda kalıyorlardır.
bence daha zayıf yani marco savaş sırasında da wanoda da en güçlü yönünü gösterdi müthiş bir destek oyuncusu. Yani böyle devasa bir savaşta olmazsa olmaz bir karakter ama 1 vs 1'de zayıf kalır gibiMarco daha mı zayıf daha mı güçlü ?
Böyle bir meyveyle çok erken yoruldu. Eski Marineford Marco yok maalesef.bence daha zayıf yani marco savaş sırasında da wanoda da en güçlü yönünü gösterdi müthiş bir destek oyuncusu. Yani böyle devasa bir savaşta olmazsa olmaz bir karakter ama 1 vs 1'de zayıf kalır gibi
Erken yorulması bir yana adamın kendisi kısmi ölümsüz ama vuruş gücü de çok sınırlı tipik bir ''saport'' karakteri. King ya da kata marco gibi kısmi ölümsüz değiller ama dayanıklıkları da azımsancak seviyede değil. Marco da o hücum gücü yok ama.Böyle bir meyveyle çok erken yoruldu. Eski Marineford Marco yok maalesef.