Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
King, Marco'yu bayıltıyor ama istatisliklerde %21 vs %3 . bu forumda her oylama duygusal yapılıyor o yüzden bir çoğu gerçeği yansıtmıyor.
King, Marcoyu bayıltıyor mu ? Aynen kardeşim ondan. Dövüşün aktarılan tek kısmında Marco ikisini yerden yere vuruyordu. Bildiğin 2v1 attığından dayak ata ata, mecali bitip yenilmiş. Marco'da Jozu'yu yanına getirsinde 2v1 atıp, King'i yensinler Marco daha güçlü olsun. Güzel mantık :good:

Ana karakter şu arc başı tek yedi tek. Öldürsün demiyorum da Kaido vssindeki gibi yardım alarak alsa Luffy daha mantıklı olurdu. 12 saat paso dövdüğü adamdan dayak yemesi komik oldu.
bizler olalım büyük otoriteler olsun zaten hepsi çok ağır eleştiri getirdi bu duruma. serinin mekaniğini sorgular olduk.

King, Marco'yu bayıltıyor ama istatisliklerde %21 vs %3 . bu forumda her oylama duygusal yapılıyor o yüzden bir çoğu gerçeği yansıtmıyor.
forumu en iyi ifade eden cümlelerden biri. kingin fanı, seveni olmadığı için bu sıralamada geride. yaptıklarını bir amiral yapsa yonko tokatlar mı bu adam diye konu açılırdı. daha dıresrozadaki haliyle amirale ayar veren zoro, en güçlü ataklarıyla doğrudan saldırma fırsatı yakalamasına rağmen kingi ciddileştirmeyi başaramadı bile.

fanlar ve radikal fanlar conflagration gerçeğine karşı önlem olarak (sevdikleri karakterleri kingin arkasına koymamak için) onun olduğu sayfaları okumadan atlamayı tercih ediyor :a:.

King'i de gördük kılıcıyla kanada 0 hasar bıraktı
O hasar değil. Marco o modda iken bedeni logia gibi geçirgen. Kizaru'nun lazerleri ile korların tüfek mermileri de marconun zoan formundan geçip gidiyorlardı. O kanat kesildi diye bu Marco , Kata'dan dayak yer demek olmuyor. Gene düz mantık.
Garp ayrıca bambaşka bir seviye şu konuştuğumuz seviyeden :D Ki Garp'dan sonra bile bu adam savaşmaya devam etti. Gene soruyorum. Kata nasıl indirecek bunu ?

O hasar değil. Marco o modda iken bedeni logia gibi geçirgen. Kizaru'nun lazerleri ile korların tüfek mermileri de marconun zoan formundan geçip gidiyorlardı. O kanat kesildi diye bu Marco , Kata'dan dayak yer demek olmuyor. Gene düz mantık.
Garp ayrıca bambaşka bir seviye şu konuştuğumuz seviyeden :D Ki Garp'dan sonra bile bu adam savaşmaya devam etti. Gene soruyorum. Kata nasıl indirecek bunu ?
O zaman ben de şunu soruyum. Sakin kafayla Snakeman'den hasar almadan kaçan Kata'ya nasıl vuracak King ya da Marco?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık