Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
Zoro
Sabo
Shiryuu
Rayleigh
Oden
Beckman
King
Marco
Katakuri

Oda işlenen karakterlere tekrar misyon yüklemezse seri sonu gelecekleri seviyeler. Marco bir altta ya da bir üstte de olabilir.
Geçen hafta böyle demiştim nedenleri ile biraz açayım.

Zoro malum reyiz zaten.

Devrim ordusunun iki numarası Sabo neden ikinci sırada? Çünkü dünya hükümetinin devrilmesinde misyon üstlenecek. Ben dünya hükümeti devrilirken seviyelerin baya uçacağını düşünüyorum. Im ve kadimler devreye girdiğinde bambaşka şeyler göreceğiz. Sabo da bundan nasibini alacaktır. Ayrıca Luffy'nin abisi yani eleman.

Shiryuu'ya gelirsek Karasakal'ın eski KK olan Roger seviyesini aşmasını bekliyorum ki Luffy de eski KK'yı böyle bir rakibi yenerek geçmiş olacak. Karasakal'ın sağ kolu da doğal olarak Rayleigh'i aşmış olmalı.

Rayleigh ve Oden eski KK ile en büyük rakibinin sağ kolları. Ray-san daha oturaklı bir adam olduğu için bir tık yukarı yazdım.

Sonra mevcut yonkoulara geliyoruz. Burada en güçlü henüz işlenmeyen ve sona bırakılan Shanks tayfasının sağ kolu Beckman olacaktır diye düşünüyorum. Shanks tayfasının daha dengeli olması, bu tayfanın 1000 bölümü aşkın süredir merakla beklenmesi, Beckman'ın Shanks ile daha ortakvari bir ilişkisinin olması gibi durumlar bu düşünceme etki ediyor.

King, Marco ve Katakuri üçlüsüne gelirsek bunlar da birbirlerine baya yakın adamlar. King, Kata'dan daha sonra işlendiği için bir tık daha güçlü çıkacaktır diye düşünüyordum heyecan uyandırması açısından. Bu bölümde Zoro'nun King'e karşı h.hakili savaşacak olması bu ihtimali biraz daha arttırdı. Marco ise net karar veremediğim biri. Kata'dan güçlü veya zayıf olması şaşırtmaz beni. King'den güçlü olma ihtimali ise King'in de iyi bir savunmaya sahip olması ile biraz zayıfladı.

Sıralamayı gruplayarak tekrar yapacak olursam,

Zoro
Sabo

Shiryuu
Rayleigh
Oden

Beckman
King
Marco-Katakuri

Edit: Notumuzu düşelim yine kafa karışıklığı olmasın. "Oda işlenen karakterlere tekrar misyon yüklemezse seri sonu gelecekleri seviyeler."

Son düzenleme:
Zamanında Beckman demişim, pişman değilim. Kılıç ustası da değil halbuki. :gamyon:
Belki Shiryu bunu geçer, diyerek tolere edeyim bari. Sonra fandaşlarım beni ayıplamasınlar.:flaugh:

dof'da, kata'da hem ileri seviye zırh hakisi hemde kral haki kullanabiliyor olacak zaten. sadece karakterler işlenirken luffy'de bu güç yoktu. o yüzden onlarda da yokmuş gibi çizildi.
O zaman niye kullanmadın diye sorarlar adama. Luffy beni dövmeye gelecek ama ben adamı yenmek için bu güçleri kullanmayacağım. :ehe:

Zaten hep vardı, Luffy'de yoktu diye çizmedi olayı bana göre saçma. Bu adamlar o seviyelerin adamı değil maalesef. Belki Kata ileri de öğrenip güçlü dönebilir ama ileri seviye kral haki yoktu yani bu adamlarda ilk gördüğümüzde.

Son düzenleme:
Kata'dan sonra seriye bakış açım değişti. Artık karekterin kağıt üstündeki gücü değil tasarımı ve işlenişi dikkatimi çekiyor. Mesela BM Yonkou ama millet bezdi karakterden. Oda sıvadı çünkü.
Bu listede en güçlü Shiryu çıkacak. Kata'da ezilmiş ankette. Kaptana bakılıp güç çıkarımı yapılmış
Varsın en güçsüz sağ kol Kata çıksın. Ama bir daha hiçbir Sağ Kol, Kata'nın verdiği izlenimi ve ağırlığı vermeyecek. Çünkü Oda'nın bozuk saat misali 40 yılda bir adam akıllı işlediği karakterdi.
Ayrıca Kizaru'ya silah çekip üstüne bir gram takılmayan BenBeckman'ın attığı fark şaşırtıcı. Kaptanı sağ olsun.
Ben buna kesinlikle katılıyorum marco da dahil sağ kolların hepsi unutulur ama kata kolay kolay unutulmaz üstüne hikaye yazıldı bu adamın ama benn beckmanden de değişik şeyler beklemiyor değilim korsandan ziyade denizci ajanı bile olabileceğini düşünüyorum bu adam çok farklı seviye çıkacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık