Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    124
Temassızın olayı janjanlı v2'de yalnız h. hakide değil, en azından benim anladığım kadarıyla.
Temassız kral haki ekleyip vurma işte.Luffy ne yaptığını anladım diyor sonra aşağıdan yukarıya boksör gibi suratına geçiriyor Kaido’nun.Gök yarma olayı iki tarafında potansiyellerini gösteriyordur.Bir taraf o çarpışmada ezilse gök yarılacağını sanmam.

Temassız kral haki ekleyip vurma işte.Luffy ne yaptığını anladım diyor sonra aşağıdan yukarıya boksör gibi suratına geçiriyor Kaido’nun.Gök yarma olayı iki tarafında potansiyellerini gösteriyordur.Bir taraf o çarpışmada ezilse gök yarılacağını sanmam.
Yahu gayet temaslı vuruyor Kaido h. haki ile, ikisinin kombosu lazım temassız olması için.

Şu haliyle kalırsa zaten kimse Amiral seviyesi demez King için.

Benim söylemek istediğim bazı güçler var, o güçleri eğer bir karakterler kullanabiliyorsa onlar Amirallerle gayet kıyaslanabilirler bunların başında da Kral haki geliyor. Zoro'nun Kral hakiyi hemen şimdi kullanması onu o duruma geitrmiyor ama Wano sonu olabilir ciddi bir dövüşten sonra. Luffy de mesela ilk kullanmaya başladığında yine güzel güç gösterisi yapmıştı ama o da şuan oturmuştur.
Biraz şey gibi oluyor sevdiğim karakterin rakibi diye onu da güçlü göstermeye çalışayım düşüncesi gibi. Net bir şey görmeden bu kadar güçlü göstermeye gerek yok. Bana göre de biraz daha güçlü çıkabilir King, Kata ve Marco'ya göre ama ne göreceğimize bağlı o da.

Zoro olayına gelirsek H.Haki'ye sahip olmak zaten onu bambaşka bir yere koyuyor. Senin dediğine katılıyorum. Özel bir güç ve eğri oturup doğru konuşursak Zoro Wano arc'ında cidden güç olarak şov yaptı çatı sahnesiyle birlikte. Bana göre de sağ kol seviyesindeydi ya da yakındı. King'in karşısında ondan çok daha güçsüz olarak çıkmadı. Ayrıca büyük konuşmuş gibi olacağım ama eğer Zoro King'in nasıl bir gücü olduğunu bilseydi, neden zarar almadığını bilseydi bu bölümde aldığı power-up'a gerek kalmadan yenerdi bence. Zorlanırdı baya ama yenerdi. Daha öncesinde Kaido'yu yarmış bu adam ve o kılıcın King'i kesememesi bir ihtimal yok. Belli ki bir avantajı var bu adamın.

Yahu gayet temaslı vuruyor Kaido h. haki ile, ikisinin kombosu lazım temassız olması için.
Kombo falan sanmıyorum nerede lafı geçti.Temassız derken zorlarsan daha çok güç uygularsan kullandığın silah bedene de vurabilir öyle daha şiddetli olur.Kaido onu yapıyor muhtemelen.Ama Wb vs Roger gibi denk güçlerde iki tarafta birbirini zorlasa da baskın çıkamıyorlar malum sahne yaşanıyor.Birinin silahı diğerine saldırı pozisyonunda vursa o taraf baskın olmuş olacak zaten.

Kombo falan sanmıyorum nerede lafı geçti.Temassız derken zorlasarsan daha çok güç uygularsan kullandığın silah bedene de vurabilir öyle daha şiddetli olur.Kaido onu yapıyor muhtemelen.Ama Wb vs Roger gibi denk güçlerde iki tarafta birbirini zorlasa da baskın çıkamıyorlar malum sahne yaşanıyor.Birinin silahı diğerine saldırı pozisyonunda vursa o taraf baskın olmuş olacak zaten.
Linlin aslında p1'ı temas etmeden kral hakiyle indirmişti. İlla temasa gerek yok karşıdaki de kullanmasa bile.

Oyunda bu Shanks uzay-zamanı mı büküyordu neydi öyle bir gücü vardı sanki. Görelim bakalım aslı astarı var mıymış yok muymuş :/
Kılıcında 3 düğme varmış.Biri kral haki kapatıyor ikincisi normal haki kapatıyor üçüncüsü de kılıcı karartıp rengini açıyormuş.Hepsi Mihawk için modifiye edilmiş.Gelirse misafire ayıp olmasın diye. :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık