Mantıklı olur Zoronun bir veya iki sonraki rahibi yine sağ kol olacak. Shiryu ile seviye farkı olması gerekir bayaKing en güçsüzleri çıkarsa şaşırmam.
Mantıklı olur Zoronun bir veya iki sonraki rahibi yine sağ kol olacak. Shiryu ile seviye farkı olması gerekir bayaKing en güçsüzleri çıkarsa şaşırmam.
Luffy kata ile berabere kaldı zaten yendi sayan kutsal inek fanıdır Adam son anda bile 3-1 öndeydi.. BB ile savaş olacak ise ki büyük ihtimal olur 2 tayfa da krallığı kovalıyor, zoro vs shiryu berabere bitmez ölüm ile sonuçlanır. Shiryu da acıma yok ya da yenildim bırak ya da bıraktım falan.. Bu şekilde de bitmesini isterim hala wano da ölen yok yahu mesela. Sözde canavar korsanları işlerini bu şekilde çözerdi hani kaido bile öldüremiyor ya Lakin şunu da gönül rahatlığı ile yazarım king vs sinden kaliteli olur. şu ana kadar seride 1.zoro vs mr.1,2.luffy v lucci 3.luffy vs kata kaliteli vs ler başka yok bunlara eklenir bir yenisi daha...Çok düz yapıyor Luffy,Zoro,Sanji vs söz konusu olunca.Mesela Luffy Kata ile berabere kalabilirdi Ace ve Jinbe kalmış.Shiryu için de gücünü şöyle gösterebilir : Karasakal son savaşta hükümete karşı dövüşecekse tayfaların kapışmasında Zoro ve Shiryu berabere kalabilirler.Ama Oda’yı tanıyorsam yapmaz. :/
Kata berabere mi Ciddi değilsin değil mi öyle tahmin ediyorum.Yoksa Alpamis’e havale etmek zorunda kalırız. Hep laf ya bizimkilere gelince.Yok Robin’i öldürme diğerlerini öldür yok Luffy’nin gözlerini oyacağım hava civa yapıyorlar hasır şapkalar ya. Arkadaş Kid ve Law kol kaybetti Luffy düşmanla karşılaşınca adam besliyor karnını doyuruyor yetmiyor g4’ten çıkacağını bile söylüyor bu kadar olur.Luffy kata ile berabere kaldı zaten yendi sayan kutsal inek fanıdır Adam son anda bile 3-1 öndeydi.. BB ile savaş olacak ise ki büyük ihtimal olur 2 tayfa da krallığı kovalıyor, zoro vs shiryu berabere bitmez ölüm ile sonuçlanır. Shiryu da acıma yok ya da yenildim bırak ya da bıraktım falan.. Bu şekilde de bitmesini isterim hala wano da ölen yok yahu mesela. Sözde canavar korsanları işlerini bu şekilde çözerdi hani kaido bile öldüremiyor ya Lakin şunu da gönül rahatlığı ile yazarım king vs sinden kaliteli olur. şu ana kadar seride 1.zoro vs mr.1,2.luffy v lucci 3.luffy vs kata kaliteli vs ler başka yok bunlara eklenir bir yenisi daha...
King ile ne derdin var ya adam soyunun tek örneği bir de sen vurma.King en güçsüzleri çıkarsa şaşırmam.
En güçlü adamın sağ kolu da en güçlü sağ koldur. Sabo döver rahat.Ahahaha artık Wg’de Sabo vs King konusuna Kinguuuu elbette demeye başlamışlar @Miyata Ichiro Gör bunları.
Bir karakter hiç bir şey göstermez,hemen bu çöpmüş ya moduna girer herkes halbuki daha bir şeyler göstermemistir.Ahahaha artık Wg’de Sabo vs King konusuna Kinguuuu elbette demeye başlamışlar @Miyata Ichiro Gör bunları.
Ağa sende gittin unuttuğu bir söz yüzünden dayak yiyen Zoronun vssini alıp 1e koymuşsun . Ciddi söylüyorum dövüş iyi ama çok saçma bir olay üzerine Zoro kazandı.Luffy kata ile berabere kaldı zaten yendi sayan kutsal inek fanıdır Adam son anda bile 3-1 öndeydi.. BB ile savaş olacak ise ki büyük ihtimal olur 2 tayfa da krallığı kovalıyor, zoro vs shiryu berabere bitmez ölüm ile sonuçlanır. Shiryu da acıma yok ya da yenildim bırak ya da bıraktım falan.. Bu şekilde de bitmesini isterim hala wano da ölen yok yahu mesela. Sözde canavar korsanları işlerini bu şekilde çözerdi hani kaido bile öldüremiyor ya Lakin şunu da gönül rahatlığı ile yazarım king vs sinden kaliteli olur. şu ana kadar seride 1.zoro vs mr.1,2.luffy v lucci 3.luffy vs kata kaliteli vs ler başka yok bunlara eklenir bir yenisi daha...
Türkçe yazsan anlamıyorum senin dilinden ?Ağa sende gittin unuttuğu bir söz yüzünden dayak yiyen Zoronun vssini alıp 1e koymuşsun . Ciddi söylüyorum dövüş iyi ama çok saçma bir olay üzerine Zoro kazandı.