Zorrrroo fakat lastik çocuk henüz imparator sıfatı alamadı. Yoksa Zoro.
Beckman isim yapmış kalitesiz marka gibidir. Sadece marka ismine para ödersin.Kizaru marco'nun adını dahi bilmiyorken, beckman i baya iyi tanıyor gibiydi. Sbs bilgileriyle de gelirdim ama onlar biraz sakat.
Supernovaların isimlerini biliyor Marco'yu mu bilmeyecek ? Düz denizci askerleri bile ''1.tümen komutanı Marco'' diyor.Kizaru marco'nun adını dahi bilmiyorken, beckman i baya iyi tanıyor gibiydi. Sbs bilgileriyle de gelirdim ama onlar biraz sakat.
Zolo önce bir Shiryu' yu geçsin sonra sıralamasını yaparız.Zorrrroo fakat lastik çocuk henüz imparator sıfatı alamadı. Yoksa Zoro.
Beckman kaptanıyla beraber Hükümetin ayakçılığını yaptığı için biliyordur. Zaten dalga geçiyor uuu diyerek ellerini kaldırıp asghdjhkfhKizaru marco'nun adını dahi bilmiyorken, beckman i baya iyi tanıyor gibiydi. Sbs bilgileriyle de gelirdim ama onlar biraz sakat.
Beckman'in ismini tanıdık gibi söylüyor. Sanki önceden karşılaşmış gibi. Ki daha sbs lerde var.Supernovaların isimlerini biliyor Marco'yu mu bilmeyecek ? Düz denizci askerleri bile ''1.tümen komutanı Marco'' diyor.