Neden ? Birkaç sağ kolun amiralden güçlü olmasının nesi tuhaf ?Reis amiralleri mahalle bekçisi falan mı zannediyorsun
Şu an Marco veya Beckmann. %51'e %49 Beckmann'dan yanayım.Sence en güçlüsü kim ?
Neden ? Birkaç sağ kolun amiralden güçlü olmasının nesi tuhaf ?Reis amiralleri mahalle bekçisi falan mı zannediyorsun
Şu an Marco veya Beckmann. %51'e %49 Beckmann'dan yanayım.Sence en güçlüsü kim ?
Bence de Marco veya Beckman en güçlü ama Marco'nun amiralden üstün çizildiği bir sahne yok ki. Kizaruyu diyorsan sabaha kadar tanklayabilir Marco onu ama yeneceğini sanmıyorum. Akainu ile aralarında bariz farkta var Marinefordda görmüştük. Marconun tanklığı Akainu'nun saldırı gücünü geçemez. Aokoji'de de benzer durum var. Sen hangisini hangi amirallerden üstün görüyorsun hocam ?Neden ? Birkaç sağ kolun amiralden güçlü olmasının nesi tuhaf ?
Şu an Marco veya Beckmann. %51'e %49 Beckmann'dan yanayım.
Marco'nun saldırı gücü iyi. Sadece üzerinde çok durulmadı. Çoğu kişi bunu kabul etmek istemese de sağ kolların geneli amiral yenecek adamlar. Seri sonu için konuşmak gerekirse Zoro, Rayleigh, Marco, Beckmann ve Shiryu amiral üstü olarak nitelendirilecek. Kata ve King hariç diğerleri amiral alabilecek güçte yani.Bence de Marco veya Beckman en güçlü ama Marco'nun amiralden üstün çizildiği bir sahne yok ki. Kizaruyu diyorsan sabaha kadar tanklayabilir Marco onu ama yeneceğini sanmıyorum. Akainu ile aralarında bariz farkta var Marinefordda görmüştük. Marconun tanklığı Akainu'nun saldırı gücünü geçemez. Aokoji'de de benzer durum var. Sen hangisini hangi amirallerden üstün görüyorsun hocam ?
Reis üzüyorsun bizi.Marco'nun saldırı gücü iyi. Sadece üzerinde çok durulmadı. Çoğu kişi bunu kabul etmek istemese de sağ kolların geneli amiral yenecek adamlar. Seri sonu için konuşmak gerekirse Zoro, Rayleigh, Marco, Beckmann ve Shiryu amiral üstü olarak nitelendirilecek. Kata ve King hariç diğerleri amiral alabilecek güçte yani.
Beckman güçlüdür tabikiide Marco'yu yenemez ki.Oyum kuştan yana ama anlaşılan Beckman'ı çok bekleticek bu Oda. Gücünü görmesek bile bekletilen karakterler her zaman sağlam çıkar.
Mantık Beckman diyor ama olsun kuş gene seni seçiyorum.