Güzel değil miydi performansı senceMarco amiral seviyesi haliyle mf’de o performansı sergilediyse durum vahim .
Değildi Mf üzerinden çıkarım yapmayıp Marco en güçlü diyenleri anlarım ama mf’de amiral seviyesi bir performans sergilemedi.Güzel değil miydi performansı sence
Marco tarafından gelen en mantıklı yorum buydu. Samimiyim.Marco'nun serideki yeri diğerlerinden daha farklı bence. Oda onu daha farklı konumlandırıyor. Diğer karakterlerin sözlerinden, davranışlardan ve çizildiği sahnelerden bunu anlıyorum.
Bir de şöyle yorum yapayım.
10 yaşında Rayleigh'i tutuyordu Marco reis. En güçlüsü olduğu buradan belli.
Amiralden zayıf olmak bu sözleri hak etmediği manasına gelmiyor. Zayıf olsa da yakın.Mama'nın şu satırları amiralden daha zayıf bir adam için söylediğini cidden düşünebiliyor musun?
Tabancayla dövüştüğü için oluyor hep bunlar.Marco en güçlü olabilir Beckman kesinlikle değil benim için.
Yaptığı artisliğin alasını Marco yaptı.Ciddi ciddi Shanks tayfasından olmasaydı bu kadar övülmezdi benim düşüncem.Tabancayla dövüştüğü için oluyor hep bunlar.
Benim öncedende beklentim Beckman’in güçlü olacağıydı en son aldığımız en dengeli tayfa bilgisiyle bu benim için netleşti. Marco meyvesinden gelen defansif gücü hariç beni tatmin etmedi. Daha sağlam darbeler vurabilseydi keşke.Yaptığı artisliğin alasını Marco yaptı.Ciddi ciddi Shanks tayfasından olmasaydı bu kadar övülmezdi benim düşüncem.