Kingi katakuriden güçlü görmediğin için likeŞu konuya bir çok defa yazdığım sıralamayı tekrardan yazayım bari. Seviyorum bunu. Beckman > Marco > King = Kata > ID artığı
Kingi katakuriden güçlü görmediğin için likeŞu konuya bir çok defa yazdığım sıralamayı tekrardan yazayım bari. Seviyorum bunu. Beckman > Marco > King = Kata > ID artığı
King bir şeyini göstermedi ondan.Hak ettiğini almış bence.
Bm Marco gibi Kata’nın boğazına sarılıp öyle sıksa Kata son nefesini vermişti.Tüm kek sonrası Kata.Marco da olabilir.
Ne bilgisi verildi ki gücü hakkında bilgi edindik ?Beckman en güçlü Shanksın ödülü tanıtılırken verilen bilgiler. Beckman'e balon diyen küçük kesimi susturdu. Gayet iyi de cevap oldu. Sadece Kizaru sahnesi en güçlü olduğunu söylemek için zordu ama İmparator ödüllerinin olduğu Chapter bunu resmen doğruladı. Big Mom, Marco'yu kendi sağ kolundan üstte gördüğünü kendi ağzından duyduk. Beckman > all ve Marco > Katakuri kesinleşmiş gibi. Shiryu en güçsüz bunun tartışmasına bile girmem. King'i beklemek lazım. Ama şuan gördüklerimiz kadarıyla.
Benn Beckman > Marco the Phoenix > Charlotte Katakuri => King the Wildfire > Shiryu of the Rain
Ne bilgisi verildi ki gücü hakkında bilgi edindik ?
BM Kata'ya dokunamazdı @Tiksav Lee Linlin öyle bir şey demiyor yalnız.Senden daha iyisini beklerdim diyor kadın.Bm Marco gibi Kata’nın boğazına sarılıp öyle sıksa Kata son nefesini vermişti.
Senin klasmanındaki adamın bu veletlerle ne işi var diyor. Velet dediği sağ kolu indirdi geçen arcBM Kata'ya dokunamazdı @Tiksav Lee Linlin öyle bir şey demiyor yalnız.Senden daha iyisini beklerdim diyor kadın.
Öyle demiyor işte onu diyorum.Senden daha iyisini beklerdim diyor.https://mangaplus.shueisha.co.jp/viewer/1007775Senin klasmanındaki adamın bu veletlerle ne işi var diyor. Velet dediği sağ kolu indirdi geçen arc