Bunları nasıl anlayacağız peki Amiral almayan adama ben amiral veya üstü dememYa Mihawk amiral üstü, Beckman amiral seviyesi çıkarsa? O zaman kimin balonu patlayacak ?
Not: Yukarıda yazdığım gibi düşünmüyorum bu arada seviyelerini.
Bunları nasıl anlayacağız peki Amiral almayan adama ben amiral veya üstü dememYa Mihawk amiral üstü, Beckman amiral seviyesi çıkarsa? O zaman kimin balonu patlayacak ?
Not: Yukarıda yazdığım gibi düşünmüyorum bu arada seviyelerini.
Mihawk için amirale hastir çekerse veya Yonko ile denk dövüşürse veya hiç olmadı sağ kol alırsa diyebiliriz bence.Bunları nasıl anlayacağız peki Amiral almayan adama ben amiral veya üstü demem
Bunların olması çok düşük ihtimal ama malum SOda dövüş çizmiyor.Mihawk için amirale hastir çekerse veya Yonko ile denk dövüşürse veya hiç olmadı sağ kol alırsa diyebiliriz bence.
Beckman de aynı şekil amiralle kafa kafaya dövüşür veya sağ kol indirirse denebilir.
Shanks varken mi? Beckman'a balon demek için sebep yok ama Sh*nks'a demek için çok var.Beckman bu serinin en büyük ikinci balonu. Birincisi hala Mihawk.
Ben de heyecanla bekliyorum. Çok kötü patlayacak millet çok abartıyor Shanks ve tayfasını.Bu günü iple çekiyorum
Önemli olan ne yaptığım değil düşünce tarzımReis kime oy atmışsın bir baksana