Karasakal'ın tayfası 10 filo kaptanından oluşuyor fakat sadece 9'u biliniyor. Sizce 10. kaptan Kuzan mı olur?
Kuzan tüm dengeleri bozar. Böyle bir şey gerçekleşmez.
Kuzan bence net BB tayfasında.
Teach zaten dengeleri bozacak Kuzan ile beraber biraz daha bozarlar sadece.
Aokiji katılırsa denge aşırı sarsılmaz ama sarsıcı şeyler olur hani elbette bir Yonkou tayfasından daha güçlü belki olabilir.Belki diyorum çünkü benim gözümde Teach (daha doğrusu en son gördüğümüz haliyle) bir İmparator seviyesinde değil hala.Tamam meyveler baya güçlü ama aşırı ileri haki seviyesi ve dayanıklılık da lazım.Bunu zeka ile kapatsa da tayfası için de öyle.Tayfasındakilerde çok güçlü 6. kattalar Shiryu dediğmiz adam Magellan seviyesindeyse ve görünmezlik meyvesi yediyse ve bu sayede sağ kol olmuşsa ben Teach'in tayfasını İmparator tayfası kadar güçlü görmem.
Aokiji bu açığı fena şekilde kapatan biri.Adam en güçlü Amiral adayı Akainu ile 10 gün savaşmış biri yani dengi.Lakin Aokiji'yi BB tayfasında net görmekte doğru değil hele ki onun düşünce sistemini düşününce.Aokiji illa bir korsana katılacaksa bu muhtemel Shanks olurduj.Çünkü denge politikasını seven karakterler bunlar.Aşırı agresiflik sevmiyorlar.