Kuzan tüm dengeleri bozar. Böyle bir şey gerçekleşmez.Karasakal'ın tayfası 10 filo kaptanından oluşuyor fakat sadece 9'u biliniyor. Sizce 10. kaptan Kuzan mı olur?
Kuzan tüm dengeleri bozar. Böyle bir şey gerçekleşmez.Karasakal'ın tayfası 10 filo kaptanından oluşuyor fakat sadece 9'u biliniyor. Sizce 10. kaptan Kuzan mı olur?
Kuzan bence net BB tayfasında.Karasakal'ın tayfası 10 filo kaptanından oluşuyor fakat sadece 9'u biliniyor. Sizce 10. kaptan Kuzan mı olur?
Teach zaten dengeleri bozacak Kuzan ile beraber biraz daha bozarlar sadece.Kuzan tüm dengeleri bozar. Böyle bir şey gerçekleşmez.
Kuzan, Luffy için yan çizecek lütfen ne Zoro'su... Denizin en tehlikeli gücü....Bu konuda ben de öyle düşünüyorum zaten.Belki alakasız gelir ama Kuzan'ın BBtayfasında olduğu kesinleştiği ve bizimkilere karşı dövüştüğü bir senaryoda Kuzan vs Zoro bekliyorum ben.
Bence dengeler epey bozulacak. Oda'nın hedefi o gibime geliyor. Çünkü net söylemleri geçtim bu gibi belli başlı durumlarda sadece olasılık bazlı konuşuyoruz. Başka türlü Oda aradaki bağı nasıl kurabilir ki? :/Kuzan tüm dengeleri bozar. Böyle bir şey gerçekleşmez.
Kuzan bence net BB tayfasında.
Teach zaten dengeleri bozacak Kuzan ile beraber biraz daha bozarlar sadece.
Dengeler korunmayacaksa girebilir. Tayfada kalmaz da ciddi savaşır her türlü.Bence dengeler epey bozulacak. Oda'nın hedefi o gibime geliyor. Çünkü net söylemleri geçtim bu gibi belli başlı durumlarda sadece olasılık bazlı konuşuyoruz. Başka türlü Oda aradaki bağı nasıl kurabilir ki? :/
Daha sağlıklı olur. Zamanında da demiştim sana konuyu çok erken açtın diye. En azından Wano sonu 3 sağ kolu net bir şekilde değerlendirme imkanımız olacak.Wano bir bitsin anketi sıfırlayıp Zoro'yu da ekleyeceğim muhtemelen.
2016'da açılmış bir konu için fazla iyimser davranıyorsun. Wano sonunu bekleİnsanlar açılışı Kata yapınca daha da büyüyeceğini düşünüyor olabilir Shiryu ile King'in toplamının 2 katını almış reis daha söylemeye gerek yok.
King'ten sana ekmek çıkmaz İzo halletsin önceDaha sağlıklı olur. Zamanında da demiştim sana konuyu çok erken açtın diye. En azından Wano sonu 3 sağ kolu net bir şekilde değerlendirme imkanımız olacak.
2016'da açılmış bir konu için fazla iyimser davranıyorsun. Wano sonunu bekle
Shiryu vaad ettikleri ve hakkındaki teorilerin gerçek olması halinde çoğu sağ kola nalları toplattıracak bir arkadaş.Amiraller, Mihawk ve hatta Gorosoeide ki ihtiyar kılıççı varken Shiryuu ancak rüyasında kılıç yalarken Zoro'nun final rakibi olur.
Oda bu arcta İki imparator indirirse önümüzde ki arcta Shanks ve Teach sonrasında Amiraller sonrasında ise WG ile kapatır One piece. Zoro fanları arasında şu shiryuu vasıfsız olarak gören bir benim herhalde.
Sen Izo dedikçe Lütfü'nün Belami' si aklıma geliyorKing'ten sana ekmek çıkmaz İzo halletsin önce