MuzluYulafEzmesi
Zoro muhtemelen King ile savaşacağı için King'i en güçlü gösterip alttan alttan Zoro'yu yüceltenler çıkacak sanmıştım ama çıkmadı . Şaşırdım vallahi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tek kolu da yeterdi aslında ama enteresan sdjhfsdkYani en azından bir kolu daha olabilirdi
Tövbe bismillah.Tövbe de dilini ısır
King'in Kata'dan dayak yediği fbler gelince ortalık karışacak xd.Tövbe bismillah.
Hikaye açısından daha iyi olabilirdi, böyle uzun zaman önce Luffy'ye söylediği söz anlam kazanırdı.Tek kolu da yeterdi aslında ama enteresan sdjhfsdk
Bu arada Shanks, Mihawk'tan çok çok çok daha iyi bir son fight olurdu Zoro için. Güçten bağımsız olarak söylüyorum.
Hikaye açısından muazzam olurdu. Oda'nın yaptığı en iyi şeylerden biri olurdu sanırım.Hikaye açısından daha iyi olabilirdi, böyle uzun zaman önce Luffy'ye söylediği söz anlam kazanırdı.
Karar vermek zor. 3 tanesi de amiral alır.
Shanks'ın profili daha prestijli diye mi dedin bilmiyorum ama ben Mihawk'la dövüşmesini tercih ederdim. Hee Shanks'la dövüşse de efsane olurdu ayrı.Tek kolu da yeterdi aslında ama enteresan sdjhfsdk
Bu arada Shanks, Mihawk'tan çok çok çok daha iyi bir son fight olurdu Zoro için. Güçten bağımsız olarak söylüyorum.
Görünen köy kılavuz istemezİşte şimdi sallama zamanı