957.bölümde Shanks'ın tayfası özel olarak övüldü ya, onun etkisi olmuştur. Gerçi o bölümden önce de Beckman öndeydi. O da Shanks etkisi sanırım.Beckman neye göre değerlendiriliyor acaba? Kizaruya silah doğrultmasından dolayı mı? Haydutları tüfekle dövmesinden dolayı mı?
Bence de Beckman güçlü ama o bilgi Beckmandan ziyade tayfa geneli ile bilgi. Ve değinmek istediğim nokta daha elimizde düzgün bilgi yokken nasıl bu kadar emin olunabilir?957.bölümde Shanks'ın tayfası özel olarak övüldü ya, onun etkisi olmuştur. Gerçi o bölümden önce de Beckman öndeydi. O da Shanks etkisi sanırım.
Emin olunamaz. Herkes tahminini yazıyor aslında ama bizim forumdakiler biraz iddialı üslupla yazmayı seviyorlar. Ben de dahil.Bence de Beckman güçlü ama o bilgi Beckmandan ziyade tayfa geneli ile bilgi. Ve değinmek istediğim nokta daha elimizde düzgün bilgi yokken nasıl bu kadar emin olunabilir?
Korsanfan genlerimizde varEmin olunamaz. Herkes tahminini yazıyor aslında ama bizim forumdakiler biraz iddialı üslupla yazmayı seviyorlar. Ben de dahil.
Seviyorum ben o geni ya. Forumun zevki orada.Korsanfan genlerimizde var
Hahaha. King'i de saymadım yalnız. Kata'yı Luffy, King'i Zoro için eğitmen olarak görüyorum. Diğer 3'lü eğitmen misyonundan uzak başlı başına main karakterler gibi.Katakuri'nin çükü yok mu DnS senpai? Neden dışladınız?
5000 kişinin başına geçmeyi kabul etmeyen Luffy Dünyanın başına geçecek derseniz şuanki ven buna sadece gülerim. Adamın özgürlük anlayışı yönetmeyi istememesiyle birebir alakalı.Korsan Kral olunca da tam olarak özgür olamadığını fark edip böyle bir hedef de koyabilir aslında.
King ne ara hocalık yaptı yahu Shiryu da eğitmen misyonunda olabilir yalnız bu mantıklaHahaha. King'i de saymadım yalnız. Kata'yı Luffy, King'i Zoro için eğitmen olarak görüyorum. Diğer 3'lü eğitmen misyonundan uzak başlı başına main karakterler gibi.