Oo o zaman seninkiler alır. Benim adamlarımın mangaka torpili yok maalesef.Sen zaten direk en güçlüleri almışsinda.Bende Luffy var ama.
Oo o zaman seninkiler alır. Benim adamlarımın mangaka torpili yok maalesef.Sen zaten direk en güçlüleri almışsinda.Bende Luffy var ama.
Karizma vssi yapmak isteyen gelsinKid-Dofalmingo-Enel-Ace ve Sanji.
Aşırı karizmatik ve sağlam oldu bence.
Üst taraf ağır basıyor.Reyiz tek başına Rosa kralını alamaz.Jimbei, Croc, Dof, Moria, Kuma
vs
Kid, Law, Zoro, Drake, Bege
Hadi kapıştırın gençler xD
Diğerleri yetişene kadar tutsa yeterKarizma vssi yapmak isteyen gelsin
Üst taraf ağır basıyor.Reyiz tek başına Rosa kralını alamaz.
Kid önce Jimbeiden balık ızgara yapar ve Crocodan yaptığı çakma kumsalda Rosa kralı ile Begenin kalesini izlerken balığın keyfini çıkarır.Sonra çöpleri Law a doldurup Zoro ile dişlerini temizler.Sonra dinozoruna binip yol alır.Diğerleri yetişene kadar tutsa yeter
Ha Kid Reis benim dövüşüme karışmayın ulen şekilsizler derse o ayrı xD
Yo öyle olmayacak Kid Reis'i Dof'un mezesi yapıyorum. Zoro ve Drake işlerini bitirene kadar Dof'u oyalayacak. Daha sonra zaten Kid'le dövüşüp yıpranmış Dof'u Zoro ve Drake combolayacaklar.Kid önce Jimbeiden balık ızgara yapar ve Crocodan yaptığı çakma kumsalda Rosa kralı ile Begenin kalesini izlerken balığın keyfini çıkarır.Sonra çöpleri Law a doldurup Zoro ile dişlerini temizler.Sonra dinozoruna binip yol alır.![]()
Zoro ve Drake KKg yemek üzere olanını bile alamazlar laYo öyle olmayacak Kid Reis'i Dof'un mezesi yapıyorum. Zoro ve Drake işlerini bitirene kadar Dof'u oyalayacak. Daha sonra zaten Kid'le dövüşüp yıpranmış Dof'u Zoro ve Drake combolayacaklar.
Süpernova takımı kazanacak. Kid Reis için bir cenaze merasimi yaparlar Drake son sözleri söyler '' Reis öldü, yaşasın yeni Reis (Zoro)''
Zoro ve Drake'yi görünce Reis değiştirmesi yapma da sonraZoro ve Drake KKg yemek üzere olanını bile alamazlar laBenim senaryom çok daha eğlenceli ve sağlam
![]()