Enel tekler tabiki.Kızarmış balık yapar.
O anormal saldırı gücü Pagaya'yı10 dakikadan fazla baygın tutmaya yetmiyor.
Enel > amiral diyenleri gördüğümden artık şaşırmıyorum da.
Enel tekler tabiki.Kızarmış balık yapar.
O anormal saldırı gücü Pagaya'yı10 dakikadan fazla baygın tutmaya yetmiyor.
Enel > amiral diyenleri gördüğümden artık şaşırmıyorum da.
Tuhaf forumun anti Jinbei'ci yapması, çünkü tek tük Jinbei fanı var. Ve Jinbei unvanın asıl sahibi, yani ona oy verilmesi tuhaf değil.Hakket oha Jinbei demişler, bari yonkou adamı Jack e saygı duyun yahu? Bu forum beni anti Jinbeici yaptı hadi Jack i de salla Fisher Tiger deyin bari.
Ben öyle bir şey demedim, kaldı kı hadi Sanjiden güçlü olsun nalaka bu anketle .s Jack den güçlü mü şimdi Jinbei ? Queeni yendi Sanji ama Jinbei mi güçlü oluyor? Sanjinin daha seviye atlaması lazım ki ? Jinbei nin neyini gördünüz adamı MF arc a göre yorumluyorsunuz ?Jinbei'nin Sanji'den güçsüz olduğunu düşünüyorsan ne desem bilemedim ki.
Balık adamların en güçlüsü Jinbei mi ? Öyle mi geçiyor nerede o zaman Oda mal Jack ı yonkou kolu yapmış ve Jinbeiden güçsüz.Tuhaf forumun anti Jinbei'ci yapması, çünkü tek tük Jinbei fanı var. Ve Jinbei unvanın asıl sahibi, yani ona oy verilmesi tuhaf değil.
Denizlerin Kralı namı ile geçiyor. Ve Arlong ile kıyaslanamayacak kadar güzel işler yaptı.Balık adamların en güçlüsü Jinbei mi ? Öyle mi geçiyor nerede o zaman Oda mal Jack ı yonkou kolu yapmış ve Jinbeiden güçsüz.
Öyle diyorsun kiBalık adamların en güçlüsü Jinbei mi ? Öyle mi geçiyor nerede o zaman Oda mal Jack ı yonkou kolu yapmış ve Jinbeiden güçsüz.
Tiger'ı bir altta koyarsan daha iyi olabilir gibime geliyor.Jinbei sevmiyorum arkadaş ama objektif yorumda yaparım orası ayrı ama buraya gelipde Jinbei Jack den güçlü derseniz. Oda sizin gereksiz abartmanız olur.
JACK
TIGER
JINBEI
ARLONG
HODY
Agresifleşmene gerek yok.Jinbei sevmiyorum arkadaş ama objektif yorumda yaparım orası ayrı ama buraya gelipde Jinbei Jack den güçlü derseniz. Oda sizin gereksiz abartmanız olur.
JACK
TIGER
JINBEI
ARLONG
HODY