Yazarın kendi sbs demecinde Roger-Garp-WB'ye ayarı denen biri Shiki. Yonko level bir adamdan "ne çıkacak" denmesi komik. Bir şey çıkmayadabilir elbette ancak ben 4 yonkonun en güçlü 4 korsan olduğu fikrinin yanıltıcılığından bahsediyorum. Bir sürpriz çıkar bir bakarız öyle değilmiş yani.
Sebep ? Sen dedin diye mi ?
OP'de denge var sanki
Dengeler bozulalı yıllar oldu.
Big Mom'ı sorgulamamı konuyla alakasız mı buluyorsun ? Yoksa bunu yapıyor olmam rahatsız mı ediyor ? Soruyu ne şekilde sorduğunu anlayamadım. Düzgün yazarsanız sevinirim.
Resmiyet ile gerçekler her zaman birbirini tutmayabilir. Luffy'nin konumu Mihawk'dan üstün ama gücü öyle mi bilmiyoruz.
Eee ? Adam istedi diye vuruldu o şişe. Aynı yonko diğer yonko ile kılıç tokuşturdu diye bulutlar da yarılıyordu ona bakarsan bu senin bakmak istediğin bakış açısıyla alakalı.
Bu kadar fazla unvanı ve her unvana dair de hikaye yazan adam ben değilim. Bu serinin yazarı. Anlamı o yüklüyor ha ama sonra bu anlamın hakkını veremiyordur. O beni bağlayan bir şey değil.
"The Greatest Swordsman in The WORLD" ?? Belli bir alan değil, tüm OP dünyası deniyor. Yazarın direkt olarak adlandırdığı şeyleri belirtiyor olmak neden benim tercihim oluyor anlamış değilim. Duyduğum en tuhaf, anlamsız kafalardan biri bu
Gitmiş de olabilir ? Bu bakış açısıyla
Direkt olarak kendi ağzından Korsanlar Kralı olmak istediğini duyduğumuz kişi sayısı da 10 u geçmiyor. OP'deki karakter sayısı 4000 üstü, toplam sayı 900 üstü, sene 20 üstü ?? O yüzden 3 kişi ,4 kişi bu nokta da alakasız bir şey.
Bir de abidik gubidik konuşup arkasına dşgkaşfkaslşkf falan yazınca bir halt yaptığını sananlar var forumlarda
Tuhaf.