Çokta gözümüze sokulacak birşey yapmadı kizarunun ''beyazsakalın gençliğini (güç manasında) andırıyo'' demesi dışında.17 taneydi galiba tam sayıyı bilmiyorum ama beyazsakalın yanında marineforda gelen çöp tayfaları temizledi birde bildiğimiz.Ki bu adamlardan öyle uff bu adamda amiral veya amirale yakın güçtedir denilecek karakter yoktu.Bence güçlüdür güçlü olmasınada anası (gerçek anası mı o bile kesin değil) tarafından yönetildiği sürece bir cacık olmaz.Bu mal ayıboğan niye bu kadar az oy almış ya? Gayet bariz şekilde gözümüze sokuldu gücü halbuki.
Yonkoular ve mihawk serinin neredeyse başından beri adı geçen ve her adı geçildiğinde şöyle güçlü böyle dehşet denilen adamlar.Serinin 20. yılı civarı bu 4lü+mihawk diyelim adamlara yenisini eklemek bence abes bir hareket olur.E.Oda dan beklemem ben en azından.Shanks veya Mihawk'tır
Sıralamada şu şekilde...
1-Kaido/Ayıboğan
3-)Teach
4-)Linlin
5-)Shanks/Mihawk
En sevdiğim 2. korsan mihavk tır benim de ne için güvenecksin?Buralarda pek takılmıyorum artık. Sana güvenebilir miyim?
Haterlara karşı ölümüne savunmak içinEn sevdiğim 2. korsan mihavk tır benim de ne için güvenecksin?