Raybde Luffy ile beraber adada antreman yapıp eski formuna kavuşmuştur biraz da olsa.Dostum yaşlılık çok büyük etken OP'ta. Öncesinde ben de imkan vermezdim. Ama şu an için öyle düşünebilirim ya. Yine de emin değilim.
Raybde Luffy ile beraber adada antreman yapıp eski formuna kavuşmuştur biraz da olsa.Dostum yaşlılık çok büyük etken OP'ta. Öncesinde ben de imkan vermezdim. Ama şu an için öyle düşünebilirim ya. Yine de emin değilim.
Formuna kavuşmuştur elbette de yaşlılık için direk bir etken diyebiliriz. Olaya kondisyon olarak bakmayalım. Yani bazı şeyleri artık vücuttan dolayı kısıtlanmış olabilir. Haki gücü düşmeye başlamıştır felan. Sonuçta WB uykusunda Ace'i farkediyordu.Raybde Luffy ile beraber adada antreman yapıp eski formuna kavuşmuştur biraz da olsa.
Yaşlılık diyorsun da Opta 140 yaşına kadar yaşayabiliyorsun.Wbnin olayı yaşlılık değil de hastalıktı muhtemelen.Bak Garpa hala taş gibi.Formuna kavuşmuştur elbette de yaşlılık için direk bir etken diyebiliriz. Olaya kondisyon olarak bakmayalım. Yani bazı şeyleri artık vücuttan dolayı kısıtlanmış olabilir. Haki gücü düşmeye başlamıştır felan. Sonuçta WB uykusunda Ace'i farkediyordu.
Yalnız Garp'ın kendisi de güçten düşmüşüm gibi bir şey diyordu. Vallaha hacı bizim dünyamızda da 100 yaşına kadar yaşayan insanlarımız var. Ama 60'ındaki bir adamdan 30'undaki performansını bekleyemezsin. 100'ündeki adamdan da 60'ındaki performansını.Yaşlılık diyorsun da Opta 140 yaşına kadar yaşayabiliyorsun.Wbnin olayı yaşlılık değil de hastalıktı muhtemelen.Bak Garpa hala taş gibi.
Kendine bakarsan düşmezsin.Bak Garpa sürekli çay bisküvi yapıyor.Wb gibi normal insan boyundaki Sakeyi kafaya dikmiyorYalnız Garp'ın kendisi de güçten düşmüşüm gibi bir şey diyordu. Vallaha hacı bizim dünyamızda da 100 yaşına kadar yaşayan insanlarımız var. Ama 60'ındaki bir adamdan 30'undaki performansını bekleyemezsin. 100'ündeki adamdan da 60'ındaki performansını.
Ama bir de el insaf meselesi var ki; yakalayamaz .Hızına ayak uydurabiliyordu Kizaru'nun.Yani Kizaru'nun en tehlikeli halinin onun karşısında bir silaha dönüşmesi zor.Yaşlılık yerine adamı paslandıran şey savaşsızlık bunu kendi diyor.Gençliği olsa Kizaru + Kuma'ya karşı tayfayı koruyabilirdi izlenimi uyandı ben de.Kuma bilinçsiz olsaydı da yaşlı halini görürdük iki azmana karşı.Kizaru vs Rayleigh ile Kizaru vs Z'nin başları aynı. Bu üçlüden genç zamanlarında hangisi en güçlüydü bilmem ama Kuma kurtarmasaydı tayfayı Kizaru ciddileşirdi orada. Yaşları düşünce Rayleigh dayanamazdı. Kizaru görevin dışına çıkmayan birisi gibi sanki. O an Rayleigh'i yakalamak umrunda değildir.
Mihawk ilk 10'a girebilir mi?Supernovalardan birisi sıyrılabilir. Eustass Kid veya X-Drake gibi.
Şuan içerisinde Yonko sağkollarından Marco, Beckman, Katakuri, Shiryu şeklinde gider.