SelamlarBerk. Ama Tanrı sayılır o :/
Emre selamlar, 666 mesajımı attım.

SelamlarBerk. Ama Tanrı sayılır o :/
Emre selamlar, 666 mesajımı attım.
Vallahi şero kibirin tanrılaştığı biriydi, keşke sorabilsek E. Oda'ya.Peki meyveyi anasının karnında mı yemişBu hüsus konusunda ne düşünüyor avukatına soralım ?
![]()
Kitabımın bir kopyasını bedava yollayacağım sanaFavorim Wtf.
...
Ankette ise Enel.
Bilemiyorum, Berk'in oyunları bunlar hep.Selamlar666 ha...Yoksa ? Bu kadar tesadüf olamaz korkutma beni anketi sildirecen bana
![]()
Güzel bir yaklaşım olmuş.Güç beraberinde egoyu da getirir.Getirmemesi zor.Defter olsa bile light onu kimsenin ondan daha iyi biçimde kullanamayacağını düşünüyordu.Kendi zekası ve yapabilecekleri başını döndürdü.Diğerleride aslında öyle zeka + güç yüzünden kendinden geçen karakterler bazıları.Ama dediğin gibi işe sıfırdan başlıyor diğerlerinden farklı olarak.Aslında birde Lelouch var.O da gayet normal sıradan bir insandı.Bana göre Light. Diğer elemanların hiç yoksa tanrısal güçleri var. Fakat Light normal insanken, güçleri sınırlı olan bir deftere güvenip bu komplekse girmişti.
Aizende ben pek tanrı kompleksini göremedim.Daha çok güç ile alakalı.O da biliyordu,yamamoto en büyük engel.Yaratma gücü de vardı gerçi.Aizen tartışılır ya.
Barragan bleach de ki en sevdiğim yeteneğe sahip adam.Hani bleach den harcanan isim söyle deseler tek barragan derim.Bu adam da yer altı tanrısı olur hani.Başka bi cacık olmaz.
Enel adam zeus'a kafa atacak hırsa sahiptiYeni dünya da çıkması gereken karakterdi erken ve saçma biçimde gitti.Hırsına egosuna deyinmeye gerek yok adam diriliyor bile.
Leluş ergen geç onu ne tanrısı
Kira işte tanrı olabilecek veletti.Zeka,plan,kitabın gücü falan.Uzun seri olsa,her ülkeyi istediği gibi uzaktan kontrol ederdi.Tabi ajanı misa-misa olmadan zor.Malum isimler için göz gücüne ihtiyacı vardı.Çakma tanrı lakabı bu velede göre aslında.
Nagato tanrıyım diyordu ama psikolojisi bozulmuş oyuncaktan başka bir şey değildi.Güç var evet ama maşaydı sonuçta.
Madara kıçımın tanrısı.Hashirama gelmiş vurmuş odunu,gitmiş vurmuş
Ankette tek ''tam'' tanrı olabilecek hatta olan isim father.Adam oldu abi![]()