Valla taştaşları ne kadar büyük çıkar bilmiyorum ama Beckmann'ın dövüş tarzını çok tehlikeli bekliyorum Ek olarak kral hakiye de kesin gözüyle bakıyorum.Beckman en taştaşlıları çıkacak gibi hissediyorum.
Valla taştaşları ne kadar büyük çıkar bilmiyorum ama Beckmann'ın dövüş tarzını çok tehlikeli bekliyorum Ek olarak kral hakiye de kesin gözüyle bakıyorum.Beckman en taştaşlıları çıkacak gibi hissediyorum.
Marco meyvesi sayesinde elde ettiği savunmasıyla daha çok ön plana çıktı.Zaten yanlış hatırlamıyorsam Kizaru'yla karşılaşmasında bile savunma vs saldırı diye mi ne not düşülmüştü.Oda adamı direk savunma olarak görüyor gibi.Shiryu dediğin gibi olabilir,mantıklı.Kata ve King'e bakınca da Beckman için h.haki gibi gözükse de Shanks varken Beckman'a yar etmez h.hakiyi Oda.Beckman ortaya karışık bir şey çıkabilir.Eğer düşündüğümüz gibi meyvesizse her haki türünde diğer sağ kolların belli bir seviye üstündedir.Hatta belki Kata'nın k.hakisine King'in b.hakisine(beklediğimiz kadar iyi çıkarsa) sahip biridir.Bak o zaman ilginç olabilir.Kata'daki haki seviyesi ile beklentiyi yükseltti. King'de de silahlanma çıkarsa tadından yenmez. Zaten Marco'nun çok ileri düzey gözlem ya da silahlanması olmayacak; belli.
Kata=gözlem haki
King=silahlanma hakisi
Marco=çok iyi meyve
Shiryuu=şeytani güç
Beckmann= ???
Bu şekilde ön plana çıkacaklar gibi duruyor
Öyle bir not hatırlamadım ama Marco'ya meyve yazarken savunmayı kast etmiştim ben de. Yine aynı şekilde Shanks varken kral hakiyi Beckmann'a yar etmez diye düşündüğüm için soru işareti koymuştum Beckmann'a. Ama dediğin gibi iki haki tipinde de çok iyi olur bir de bunu kral haki ile taçlandırırsa efsane bir karakter olur bakMarco meyvesi sayesinde elde ettiği savunmasıyla daha çok ön plana çıktı.Zaten yanlış hatırlamıyorsam Kizaru'yla karşılaşmasında bile savunma vs saldırı diye mi ne not düşülmüştü.Oda adamı direk savunma olarak görüyor gibi.Shiryu dediğin gibi olabilir,mantıklı.Kata ve King'e bakınca da Beckman için h.haki gibi gözükse de Shanks varken Beckman'a yar etmez h.hakiyi Oda.Beckman ortaya karışık bir şey çıkabilir.Eğer düşündüğümüz gibi meyvesizse her haki türünde diğer sağ kolların belli bir seviye üstündedir.Hatta belki Kata'nın k.hakisine King'in b.hakisine(beklediğimiz kadar iyi çıkarsa) sahip biridir.Bak o zaman ilginç olabilir.
Harbiden öyle bi not yokmuş galiba.Marco'nun krala o kadar kolay ulaşamazsın dediği bölümde yazılmıştı diye hatırlıyordum ama bulamadım bak o sayfada.Yanlış hatırlıyormuşum demek ki.Neyse Oda'nın Shanks fanı olduğu düşünüldüğünde Beckman'a da ayrı bir önem vereceği belli zaten.O yüzden Kata'nın k.hakisiyle King'in b.hakisinin tek bedende toplanmış hali çıkabilir harbiden.Dövüş stili olarakta Kata vari bir dövüş tarzı bekliyorum ondanda.Bakalım artık.Öyle bir not hatırlamadım ama Marco'ya meyve yazarken savunmayı kast etmiştim ben de. Yine aynı şekilde Shanks varken kral hakiyi Beckmann'a yar etmez diye düşündüğüm için soru işareti koymuştum Beckmann'a. Ama dediğin gibi iki haki tipinde de çok iyi olur bir de bunu kral haki ile taçlandırırsa efsane bir karakter olur bak