Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Etkileyici Okçu

En Etkileyici Okçu

• Kullanılan toplam oy
    64
Üst ve alt yorum uyumsuzluğu. :( Kıl vuruyor kıl.
Uyumsuz değil, ikisi ayrı sorulara ayrı cevap. :S
Kıl neymiş abi, taktınız kıla tüye. Battal anca yakın mesafeden yapıyor onu. Oysa Lego yüzlerce metre ötedeki gobilinin iki kaşının orta yerine geçiriyor oku ve kafayı delip duvara saplanıyor. Savaşın ortasında, o hengamede Battal gibi yarım saat konsantre bile olmadan yüzlerce metre ötedeki halatı koparıyor okuyla. Battal o mesafeden anca göğsünü tutturabilir koca hedefin.

Bir cevap alamadım. :( Bence Battal hadi evlat sen git legolarınla oyna der orta dünyaya geri gönderir onu. :)
Daha ne cevabı verecektim. Göz bu adamların bir özelliği ve onu da okla çok iyi kombine ediyorlar. :a:
Battal çol çocuk kalır Legolas'ın yanında. Saçının teli kadar savaş görmüşlüğü var, saçının telinin karesi kadar adam indirmişliği var Yüce Legolas'ın. Battal kim ya. Ciddiye alıp konuşmaz bile Legolas.

@ch3rl0b11n
Tarihin ilk gatling arrow stilini bulan adamdır Battal. Dua etsinler aynı evrende değiller yoksa tek başına basardı elf ormanını. :a:
Battal Gazi Orta Dünyada olsa Ancalagon'u evcil hayvanı yapıp binek hayvanı olarak kullanır, katletmekten ortada valar, maiar vs bırakmazdı. En kıytırık Elf olan Legolas ile mukayese edilmesi beni ziyadesi ile üzüyor açıkçası. :(

Lego bu dediklerinin hepsini gözleri kapalı halde Gimli ile muhabbet ederken yapar. :a:
Halamın taşağı olsa amcam olurdu. Yaparla ederle konuşursak bir yere varamayız, biz Battal'ın icraatlarından bahsediyoruz sen yapar eder diyorsun. :( Gözü kapalı hedef vurduğu, yahut 1'den fazla ok kullandığı sahne varsa yolla tartışalım madem. ;)

Halamın taşağı olsa amcam olurdu. Yaparla ederle konuşursak bir yere varamayız, biz Battal'ın icraatlarından bahsediyoruz sen yapar eder diyorsun. :( Gözü kapalı hedef vurduğu, yahut 1'den fazla ok kullandığı sahne varsa yolla tartışalım madem. ;)
Adam yaysız ok atıp gözünden vuruyor hala bir Legolas sevdası. :( Battal onunla karşılaşsa iki gözüne de iki ok isabet ettirir tüm olayını bitirirdi.Ondan sonra da birşey yapamayacağı için falakaya yatırırdı. :)

Yönetimden bu arkadaşın banlanmasını rica ediyorum, müstehcen kelimeler kullanıp ahlakımızı bozuyor.

Gözü kapalı sahnesi yok çünkü kimse onu kör edebilecek yetenekte değil koca dünyada. :a:
üçüncü filmde Mumaka çift ok salıyor. İlk filmde tek okla iki uruk indiriyor. İkinci filmde, savaşın ortasında o karanlıkta taa nerelerden ipi vurup kesiyor. Uzak mesafeden hareketli haldeki warg binicilerini indiriyor. yayını kalaşnikof gibi kullanıyor adam. :a:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık