Daha suru patlatmaya giden orku indiremiyor bir kaç okta. Battal olsa gözünden vururdu.@ch3rl0b11n
Tarihin ilk gatling arrow stilini bulan adamdır Battal. Dua etsinler aynı evrende değiller yoksa tek başına basardı elf ormanını.![]()
Daha suru patlatmaya giden orku indiremiyor bir kaç okta. Battal olsa gözünden vururdu.@ch3rl0b11n
Tarihin ilk gatling arrow stilini bulan adamdır Battal. Dua etsinler aynı evrende değiller yoksa tek başına basardı elf ormanını.![]()
Uyumsuz değil, ikisi ayrı sorulara ayrı cevap. :SÜst ve alt yorum uyumsuzluğu.Kıl vuruyor kıl.
Daha ne cevabı verecektim. Göz bu adamların bir özelliği ve onu da okla çok iyi kombine ediyorlar.Bir cevap alamadım.Bence Battal hadi evlat sen git legolarınla oyna der orta dünyaya geri gönderir onu.
![]()
Battal Gazi Orta Dünyada olsa Ancalagon'u evcil hayvanı yapıp binek hayvanı olarak kullanır, katletmekten ortada valar, maiar vs bırakmazdı. En kıytırık Elf olan Legolas ile mukayese edilmesi beni ziyadesi ile üzüyor açıkçası.@ch3rl0b11n
Halamın taşağı olsa amcam olurdu. Yaparla ederle konuşursak bir yere varamayız, biz Battal'ın icraatlarından bahsediyoruz sen yapar eder diyorsun.Lego bu dediklerinin hepsini gözleri kapalı halde Gimli ile muhabbet ederken yapar.![]()
File attı 0.5 metreden.Halamın taşağı olsa amcam olurdu. Yaparla ederle konuşursak bir yere varamayız, biz Battal'ın icraatlarından bahsediyoruz sen yapar eder diyorsun.Gözü kapalı hedef vurduğu, yahut 1'den fazla ok kullandığı sahne varsa yolla tartışalım madem.
![]()
Adam yaysız ok atıp gözünden vuruyor hala bir Legolas sevdası.Halamın taşağı olsa amcam olurdu. Yaparla ederle konuşursak bir yere varamayız, biz Battal'ın icraatlarından bahsediyoruz sen yapar eder diyorsun.Gözü kapalı hedef vurduğu, yahut 1'den fazla ok kullandığı sahne varsa yolla tartışalım madem.
![]()
Yönetimden bu arkadaşın banlanmasını rica ediyorum, müstehcen kelimeler kullanıp ahlakımızı bozuyor.Halamın taşağı olsa amcam olurdu. Yaparla ederle konuşursak bir yere varamayız, biz Battal'ın icraatlarından bahsediyoruz sen yapar eder diyorsun.Gözü kapalı hedef vurduğu, yahut 1'den fazla ok kullandığı sahne varsa yolla tartışalım madem.
![]()