Üye silindi 1004 31 Ocak 2021 #34 Kid'in formu yok ki? Araç yapıyor meyve gücüyle o aracın üstüne biniyor sürüyor onu. Her araba süren form kullanıcısı o zaman.
Kid'in formu yok ki? Araç yapıyor meyve gücüyle o aracın üstüne biniyor sürüyor onu. Her araba süren form kullanıcısı o zaman.
Üye silindi 1004 31 Ocak 2021 #36 Sakata Gintoki dedi ki: Listede Gear sonrası küçülen Luffy niye yok ? Genişletmek için tıkla ... Birinci olur diye.
Sakata Gintoki dedi ki: Listede Gear sonrası küçülen Luffy niye yok ? Genişletmek için tıkla ... Birinci olur diye.
Aang 31 Ocak 2021 #37 Etkileyicilik bağlamında T.T. diyorum sonra B.M. Luffy Snake-man ı açınca hass çekmiştim.
Earendill (Merhum) 31 Ocak 2021 #38 Sengoku ve Marco bu tanımı karşılıyor. Başka da öyle etkileyici gözüken yok benim için.
Baryshx 31 Ocak 2021 #40 Enel - God Mod Sengoku Kaptan Kiddo Tüm anime serileri için sandım anketi ilk baş, direkt aklıma Son Goku geldiydi
Enel - God Mod Sengoku Kaptan Kiddo Tüm anime serileri için sandım anketi ilk baş, direkt aklıma Son Goku geldiydi