Buradakiler ejderha ise mağlum Op da ki şahıs ne oluyor? bu sefer cidden araklamış ama Torikoda bulunana çok benziyor.
Araklamak ney la. Ejderhalar mitolojiden çıkmadır. Sanırsın Torikoda çıkmış hayvan ilk kezBuradakiler ejderha ise mağlum Op da ki şahıs ne oluyor? bu sefer cidden araklamış ama Torikoda bulunana çok benziyor.
Oradakini benziyor, ben ilk Torikodan mı çıkmış dedim. Hemen bir saldırma ya xdAraklamak ney la. Ejderhalar mitolojiden çıkmadır. Sanırsın Torikoda çıkmış hayvan ilk kez
Sus bana cevap vermeOradakini benziyor, ben ilk Torikodan mı çıkmış dedim. Hemen bir saldırma ya xd
Sus bana cevap verme
Asya Ejderi sadece Toriko'da mı var? Neyi araklamış. Herkes gibi Oda da kullanmış işte. Hem Toriko'dan önce Shenlong var hatırlatırım. Demek ki Toriko'da oradan çalmış.Buradakiler ejderha ise mağlum Op da ki şahıs ne oluyor? bu sefer cidden araklamış ama Torikoda bulunana çok benziyor.
Ciddi ciddi cevap vermişsin ya .s araklama kısmı forumda dalga geçilen bir konu ondan dolayı dalga geçtim. Gerçi evet Oda hiç araklamaz hep orjinaldir Oda..Asya Ejderi sadece Toriko'da mı var? Neyi araklamış. Herkes gibi Oda da kullanmış işte. Hem Toriko'dan önce Shenlong var hatırlatırım. Demek ki Toriko'da oradan çalmış.
Ne bileyim. Bu ejderha muhabbeti çok döndüğünden midir nedir cevap verme gereği duydum. :/Ciddi ciddi cevap vermişsin ya .s araklama kısmı forumda dalga geçilen bir konu ondan dolayı dalga geçtim. Gerçi evet Oda hiç araklamaz hep orjinaldir Oda..