Bu Hody destek olsa da evlat olsa da sevilmez valla.Kedinin önüne bile yesin diye atmazsın öyle iticiydi. :/ Moria bile en son sempati topladı yani düşün.En sevilmeyen, en iyi kötüdür.
Edit: ve evet ciddi değilim0 oy alanlara destek amaçlı attım
Bu Hody destek olsa da evlat olsa da sevilmez valla.Kedinin önüne bile yesin diye atmazsın öyle iticiydi. :/ Moria bile en son sempati topladı yani düşün.En sevilmeyen, en iyi kötüdür.
Edit: ve evet ciddi değilim0 oy alanlara destek amaçlı attım
Korsanlar şeytan denizciler melek mi? Bu fikirler dalgalar kadar sık değişiyor. Barışı hiç bilmeyen çocukların savaşı hiç bilmeyen çocuklardan farklı değerleri vardır! Kötü kavramına zirvede duranlar karar verebilir. Burası dönüm noktası... adalet galip gelecek mi diyorsunuz? Elbette galip gelecek çünkü kazananlar adalet olacak.Crocıdile: İdealler ancak onları yapabilenler tarafından dile getirilmemiler. Prensese çok güzel bir aforizma yaptı.
Teach: Bir adamın hayali asla ölmez.
Dofun böyle güzel bir lafı olsa onuda yazardım.
Aynen doğru diyosun buda varmış. Kötü karekter böyle etkileyici laflar etmeli. Berserkteki şahinin bende böyle biriyim siz göremediniz demesi gibi.Korsanlar şeytan denizciler melek mi? Bu fikirler dalgalar kadar sık değişiyor. Barışı hiç bilmeyen çocukların savaşı hiç bilmeyen çocuklardan farklı değerleri vardır! Kötü kavramına zirvede duranlar karar verebilir. Burası dönüm noktası... adalet galip gelecek mi diyorsunuz? Elbette galip gelecek çünkü kazananlar adalet olacak.
Hatırlanacak bir söz![]()