Bilemedin hacı. Fakirdim ben... Ilk PCmi lisede yüksek not ortalamamla kazandım.

Bilemedin hacı. Fakirdim ben... Ilk PCmi lisede yüksek not ortalamamla kazandım.
Buggy için yapıyorsan çok ayıp edersin yalnız. :/One Piece'de ileri ala ala izliyorum zaten o tipleri.![]()
Buggy yine iyi. Foxy falan bir dünya değişik gördük.Buggy için yapıyorsan çok ayıp edersin yalnız. :/
Fakir edebiyatımla kitlendin di mi? Ay Savaşçısı'na dil uzattirmam, bir nevi Dof benim için.Helal olsun diyeyim o zaman sana ne denebilir başka.
Belki hala açıktır ondan demiştim ben çok eski değil 2014 civarı görmüştüm.
Aynen öyle gözüküyorSerinin kadın karakterleri iyi ya. Erkeklerde iş yok.
İşin kötüsü ben ne güzel bu herifi unutmuşum, konuya göz gezdirirken bu kimdi ya dedim sonra inat ettim internetten baktım hatırlamak içinTucker ne pislik adamdı ya. O da zirveye oynar.
Şimdi öyle deme onların da fanı var.Buggy yine iyi. Foxy falan bir dünya değişik gördük.![]()
Ne desem bilemedim o konular derin.Neyse bir nevi Dof diyerek kırmızı çizgini belli etmiş oldun aklımızda bulunsun.Zira Doffy benim kırmızı çizgilerimden biridir.Fakir edebiyatımla kitlendin di mi? Ay Savaşçısı'na dil uzattirmam, bir nevi Dof benim için.Uniyi 7 yılda bitiriyor aynı bünye.
Yok o kadar kızı kaldıramaz bu yürek.
İnoue'yi de unutmayalım.Kesinlikle Rachel ama Tog anime değil.Nami ya da Sakura'dır sanırım.
![]()
Derin olan ne ben de onu bilemedim ama eyvallah. Dof reis cağnımdır, benden ona yamuk olmaz.Şimdi öyle deme onların da fanı var.Yubashiri sıkı Buggy fanı mesela.
Ne desem bilemedim o konular derin.Neyse bir nevi Dof diyerek kırmızı çizgini belli etmiş oldun aklımızda bulunsun.Zira Doffy benim kırmızı çizgilerimden biridir.![]()