Shanks 22 Şub 2017 #113 Master of Puppets dedi ki: ? Genişletmek için tıkla ... Griffith i öven sen değil miydin yanlış mı hatırlıyorum ?
Master of Puppets dedi ki: ? Genişletmek için tıkla ... Griffith i öven sen değil miydin yanlış mı hatırlıyorum ?
Master of Puppets 22 Şub 2017 #114 Shanks dedi ki: Griffith i öven sen değil miydin yanlış mı hatırlıyorum ? Genişletmek için tıkla ... Hayır?
Shanks dedi ki: Griffith i öven sen değil miydin yanlış mı hatırlıyorum ? Genişletmek için tıkla ... Hayır?
Millennium Wizard 22 Şub 2017 #116 Anketi tekrar ekledim.Oy atabilirsiniz. Animelist verilerinden seçim yaparak seçmiştim sanırım hepsini.Üst sıralarda yer alıyor hepsi dünya genelinde.
Anketi tekrar ekledim.Oy atabilirsiniz. Animelist verilerinden seçim yaparak seçmiştim sanırım hepsini.Üst sıralarda yer alıyor hepsi dünya genelinde.
Shakan 22 Şub 2017 #119 Buggy The Clown dedi ki: Lelouch vi britannia hiç sevemedim nedense. Genişletmek için tıkla ...
Luffy-sama 22 Şub 2017 #120 Buggy The Clown dedi ki: Lelouch vi britannia hiç sevemedim nedense. Genişletmek için tıkla ... Pes yani
Buggy The Clown dedi ki: Lelouch vi britannia hiç sevemedim nedense. Genişletmek için tıkla ... Pes yani